Skip to content

I’m back!

Jasså, dere er her fortsatt? Det er godt å vite. Jeg lover, etter denne lengre tørketiden her inne, blir det fra og med i dag full bloggings igjen. Nå skal jeg mase høl i hue på dere. (Bli gjerne en patron om du ikke er det, så få du tilgang til alle innlegg.)

Men som nevnt har jeg forholdsvis gyldig grunn til fraværet, nemlig inspirasjon så det holder. Tror aldri jeg har skrevet så mye og så effektivt som de siste ukene. Deilig følelse.

I helgen fikk jeg dyrke kreativiteten sammen med min kjære. Hun drev med spraypaint mens jeg fullførte en bok.

Sammen med hennes kid Markus tok vi også en tur til Bjertnessjøen. Veldig fint innover Romeriksåsene, et område jeg satser på å bli bedre kjent med framover …

*

Forresten forsvinner en del blogginnlegg denne uka, siden de er relaterte til boktekster som nå er ferdigskrevne. Vil du lese noen av de følgende innleggene må du kjappe deg (lista oppdateres fortløpende etterhvert som ting slettes, så du slipper å klikke på døde linker):

Er objektive verdier et gudsbevis?
Tanker om veien videre (I)
Tanker om veien videre (II)
Lekfolket på banen

Facebook Comments
Published inHverdag

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?