I dag takker jeg Skaperen for …

Som nevnt skaper nåværende situasjon en takknemlighet for ting man tidligere har tatt for gitt.

Gjenoppliver en gammel og fast spalte her inne, siden jeg tror det er viktig å telle velsignelser midt oppi all driten som skjer. Fra tid til annen vil jeg legge ut innlegg hvor jeg takker for ulike ting som gjør livet ekstra godt.
Ting vil ikke bli nevnt i prioritert rekkefølge, etter hva som har størst betydning i mitt liv. Nope, rekkefølgen blir helt tilfeldig, da dette vil skrives etter innfallsmetoden. Det trivielle vil få like stor plass som de virkelig viktige tingene i livet.

Here we go …

(Resten av innlegget må du være patron for å lese.)

Protected Area

This content is password-protected. Please verify with a password to unlock the content.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?