Hva en “patron” er – og hvordan man blir en

Bloggen min har nå blitt lukket og kun tilgjengelig for patroner. Jeg får en del spørsmål om hva det opplegget egentlig går ut på, og fikk nylig se over skulderen til en som ønsket å bli patron, men som ikke skjønte bæret av selve greia. Etter det forstår jeg at det kan være greit med en enkel innføring …

Patreon.com er altså verdens største plattform for folk som ønsker å støtte skribenter, kunstnere, musikere, grundere og andre med et fast beløp hver måned.
Ønsker du å bli min patron, gjøres det slik:

1. Du går inn på denne patron-siden, hvor du kan bestemme hvilken sum du ønsker å støtte med i måneden (husk at summen er i dollar, og at 1 dollar er rundt 8 kroner).
Så registrerer du deg og legger inn kortinformasjon. Og dermed har du blitt en patron.

Det skjer ikke noe mer på den siden etter det, jeg legger aldri ut noe innhold der. Med mindre du trenger å oppdatere kortinformasjon på noe tidspunkt, behøver du ikke gå inn på patron-siden noe mer.

2. I løpet av et døgn får du så en e-post fra meg med passordet som åpner alle innlegg i bloggen min. Det er der moroa (og alt det andre) foregår, ikke inne på patron-siden.
Så stoler jeg på at ingen gir passordet videre til ikke-patroner.

3. Skulle du på noe tidspunkt glemme passordet, er det bare å ta kontakt med meg på SMS 94 12 36 34 eller på Facebook.

Sånn. Si ifra om du har flere spørsmål. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?