Vil du bli min “patron”?

Har du lyst til å bli min “patron”?

Da får du det magiske passordet som gir tilgang til alle innlegg i bloggen. I tillegg får du (hvis du ønsker) en takk i alle bøker som utgis den tiden du er patron – pluss bøkene selv, fritt tilsendt.
Dessuten kan du smykke deg med den fancy tittelen filantrop og vite at du utgjør en enorm forskjell i livet til en ildsjel som er avhengig av nettopp deg for å kunne drive med det han brenner for.

Ønsker du å bli min patron, kan det gjøres på en av to måter:

1. Ønsker du kun tilgang til bloggen, kan du donere 500 bols på Vipps eller Paypal. Da har du livsvarig tilgang.

2. Om du ønsker både tilgang til bloggen og bøker, og vil støtte på fast basis med cirka en femtilapp eller mer, kan du gå inn på denne patron-siden, hvor du kan bestemme hvilken sum du ønsker å støtte med hver måned (husk at summen er i dollar, og at 1 dollar er rundt 8 kroner).
Så registrerer du deg og legger inn kortinformasjon. Og dermed har du blitt en patron.

Patreon.com er verdens største plattform for folk som ønsker å støtte skribenter, kunstnere, musikere, grundere og andre. Det er en trygg side!

Det skjer ikke noe mer på den patron-siden etter det, jeg legger aldri ut noe innhold der. Med mindre du trenger å oppdatere kortinformasjon på noe tidspunkt, behøver du ikke gå inn på patron-siden noe mer.

Ganske så umiddelbart etter at du har blitt patron, får du en automatisk tilsendt e-post med passordet som åpner alle innlegg i bloggen min. Det er der moroa (og alt det andre) foregår, ikke inne på patron-siden.
Så stoler jeg på at ingen gir passordet videre til ikke-patroner.

Skulle du på noe tidspunkt glemme passordet, er det bare å ta kontakt med meg på SMS 94 12 36 34 eller på Facebook.

Sånn. Si ifra om du har flere spørsmål. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?