Helg!

Fredag og helg!

Da har jeg ankommet madammen på Åsgreina, etter kjøreturen som jeg begynner å bli rimelig vant til. “Avstandsforhold” innebærer ikke rent få kilometer bak rattet hver måned. Det er litt spennende hver gang, for registerreima skulle vært skiftet ved 80 000, og nå har Per, som den lille bilen min heter, passert 106 000. 🙂

I morgen skal min vakre og jeg se teaterforestillingen Døden på Oslo S på det gamle Økernsenteret. Enda en julegave jeg fikk av henne. Det er det fine med å få opplevelser i julegaver, at jula bokstavelig talt varer helt til påske og noen ganger litt lenger (april blir vel siste julegave i denne omgang, for da skal Dawn og jeg på Waterboys-konserten vi fikk i gave av mutter og fatter).

Jeg er blodfan av Ingvar Ambjørnsen, og det kommer til å bli litt skravling om det på neste YouTube-sending (tirsdag kl 21). Denne forestillingen ser jeg virkelig fram til, for det er visst en uvanlig form for teater vi skal oppleve. Anmeldelse følger i bloggen!

Takk til dere som deler patron-innlegget! Pusher litt på nå, og håper på en aldri så liten “vekkelse”. Det hadde vært digg å få mer av skrivingen inn i fastere rammer. Spesielt i tider med oppdragstørke. Jobbene står ikke i kø på Ringvoll Rock City for tiden.

Hittil har “vekkelseskampanjen” ført til 1 ny patron. Mattias. Hans bidrag innebærer ytterligere en time å skrive og blogge på hver måned. Jeg er veldig takknemlig for hver eneste time jeg får, og feirer hver nye patron med jubelrop i stua! Dere skulle bare ha hørt meg! 🙂

Nå er det visst taco på gang! Enkelte tradisjoner er fine. Snakkes!

*

Driks til bloggen? Tusen takk! Bruk gjerne Vipps 99 12 36 34

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Why ask?