Happy camper on planet earth

Fin helg.

Ble visst gammel i helgen. Det vil si, skikkelig gammel blir jeg først om to år, og jeg gleder meg allerede, for da blire pokker meg party-party. (Så sant coronaen har tatt seg en bolle innen den tid, da.)

Fredag ble jeg fraktet til hovedstaden av min bror Øyvind, som nettopp har blitt nabo. I Oslo traff jeg Dawn, og sammen utforsket vi livet på Vaterland og Aye Aye Club før vi fant bussen til hennes kåk i Nannestad, hvor resten av helgen ble tilbrakt.

DIGG HELG!

Elsker den jenta Dawn, og hvis mulig enda mer etter denne helgen. Shit, ass. Hæsjtægg forelska & sånn.

Så er det selvsagt et styr å komme seg tilbake til Bondegokk. Det vil si, fra et Bondegokk til et annet. Men etter en melkerute inn til sentrum søndag kveld, ble det tid for en pitstop på Fiasco med to helter – and here comes the namedropping again – nemlig Bård (Waklevören) og Ivar (Kvelertak, The Good the Bad and the Zugly, Silver, Happy Dagger).

Fine folk, ass. Og det er fornavnet.

Så kom jeg meg til sist hjem, da buss for tog & ymist anna Yr-styr tross alt får deg hjem sånn etterhvert, bare ikke helt etter den opprinnelige planen. Bror Øyvind hentet på togstasjonen igjen. Kjekt med brødre som aldri sover.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?