Gratulerer til lillesøster!

Jeg har blogga om en tøff dame tidligere i dag. Nå skal jeg blogge om en til.

I dag har nemlig lillesøster Madeleine bursdag! Hun blir 34 år.

Lillesøstra mi er en av de kuleste folka jeg veit om. Hun er rett og slett RÅ. Sammen med ektemannen Andreas er hun sterkt engasjert i Noah og kjemper for dyrenes rettigheter.

Ser deg altfor sjeldent, Maddis. Men det var veldig hyggelig sist, da vi cruisa rundt i Rømskog for å forstyrre ulvejakta, og politiet ga deg forbud mot skogstur. Det var egentlig ganske morsomt, hadde det ikke vært så sprøtt.
Det var dagen før jeg ble innlagt på sykehus, og dermed en av de siste dagene jeg hadde konstant hvilepuls på 150 (og en hjertefunksjon på bare 10 %, noe jeg var lykkelig uvitende om). Pulsen ble ikke akkurat lavere den dagen. Vet ikke helt om jeg var mest forbannet på politiet eller mest stolt av lillesøstra mi da dette bildet ble tatt:

🙂

Det er bare én stor feil med deg, Maddis: At du ikke skriver mer.

Jeg veit jo at hverdagen din er hyperbusy, med kids og familieliv og brennende engasjement på dyrenes vegne. Døgnet har dessverre bare 24 timer. Likevel skulle jeg så inderlig ønske du skrev mer. Jeg vil ha en bok av Madeleine Åleskjær! Kom igjen, a!

Til alle dere andre: Bli med og mas på lillesøstra mi. Mas og mas og mas helt til hun begynner å skrive igjen. For der snakker vi et talent som ikke må gå til spille.

Elsker og digger deg, kjære lillesøster. Skikkelig stolt av deg. Takk for alt du gjør for firbente skapninger. Håper du får en fin dag. Og så håper jeg vi snart treffes i en eller annen ulvesone og hører noen hyl rundt et bål.
Eller bare hjemme i stua til en av oss. Eller skålende på byen. Eller på en Cure-konsert.

Hils typen! Ganske så kul, han også! Dere to er i grunnen … vel, kule, som sagt.

GRATULERER MED DAGEN!

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Why ask?