Gratulerer med dagen!

Gratulerer så mye med dagen, Vakrevesenet!

Ja, da var det DEN dagen igjen, og jeg vil gjenta det jeg sa i fjor: Jeg er så glad for at jeg møtte deg, kjære Dawn.

Midt i en litt rar livsfase kom du bare rett inn i hverdagen og gjorde den veldig annerledes. Det startet med en første date hvor vi gikk ut i skogen i sørpeføre og tåketung yr. Da vi ankom bålplassen som var målet, hadde jeg glemt fyrstikkene.
Det fortsatte med en date i Oslo hvor Åleskjær presterte å følge deg til feil bussholdeplass da siste bussen gikk, slik at vi endte opp med en kjip og slitsom natt på en hard benk på Oslo S i påvente av første tog.

Men jammen ble det oss likevel.

Hater at vi bor et stykke fra hverandre. Men glad for alle dagene og helgene jeg likevel får sammen med deg.

Det er ingen i verden som er mer spennende å prate med. Gleder meg til de dagene vi skal prate om dype ting på stranden på Patmos, le sammen rundt ymse cafebord i Trastevere i Roma, inspirere hverandre på veien opp til fjellborgen Montsegur, skåle i Carcassonne – og alle de andre tingene vi har planer om.

Glad for stedene vi allerede har vært og det vi har opplevd sammen. Vassfaret, Rondane, Lodalen, Ullensvang, Finnskogen, Jotunheimen, alle Marka-turene.Deilig å være på konserter med deg, selv om jeg veit at jeg generelt sett er litt mer begeistret for konserter enn det du er. Thåström, C.C. Cowboys, Kvelertak, Hilma Nicolaisen, Dømt, Hard Luck Street, Lazy Sodz, Bjørn Eidsvåg og DeLillos er vel lista sammen så langt, om jeg ikke har glemt noen. Den lista skal snart bli lengre. (Drømmer om at den skal bli like lang som min personlige liste, hehe.)

Gleder meg til Tons of Rock med deg til sommeren. Kjenner jeg deg rett, lurer du allerede på hvilke klær du skal ha på de forskjellige dagene. Men trust me, du er dødsfin i absolutt alle plaggene du har i skapet ditt.

Elsker at vi kan prate om åndelige ting, at vi deler en grunnleggende tro, samtidig som du er ikke er religiøs i negativ forstand. Det er ikke alltid så lett å finne folk som har den deilige balansen der. Som elsker Jesus, men som ikke er så forelska i kristendommen. Elsker å be sammen med deg. Elsker når vi har nattverd sammen, du og jeg. Du er min sjelevenn, baby.

Du er så kreativ og talentfull. Elsker å se hvor oppslukt du blir når du maler.

Også er du saiko sporty, i motsetning til han typen din. Du er en inspirasjon, og jeg skal bli mer som deg der i gården.

Er så glad for at datteren min også digger deg. Behøver aldri mase på henne for å trumfe gjennom turer til deg og kidsa de ukene hun er hos meg.

Jeg er stolt når jeg går ved din side. Ser blikkene og veit at alle tenker: “Hæ, åssen klarte han å få kjangs på hu der?!!!” Vel, jeg kan bare være glad for at mirakler fortsatt skjer, og håpe at jeg aldri våkner fra denne digge drømmen. Og at du aldri drar til Specsavers.

Dess mer jeg har blitt kjent med deg, dess større har forelskelsen blitt. Du er unik. Du er rett og slett et helt fantastisk vesen.

GRATULERER MED DAGEN!!! Love you, baby.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Why ask?