Gratulerer med dagen!

Gratulerer så mye med dagen, Vakrevesenet!

Jeg er så glad for at jeg møtte deg, kjære Dawn. Midt i en litt rar livsfase kom du bare rett inn i hverdagen og gjorde den veldig annerledes. Det startet med en første date hvor vi gikk ut i skogen i sørpeføre og tåketung yr. Da vi ankom bålplassen som var målet, hadde jeg glemt fyrstikkene.
Det fortsatte med en date i Oslo hvor Åleskjær presterte å følge deg til feil bussholdeplass da siste bussen gikk, slik at vi endte opp med en kjip og slitsom natt på en hard benk på Oslo S i påvente av første tog.

Men jammen ble det oss likevel.

Hater at vi bor så langt fra hverandre. Men glad for alle dagene og helgene jeg likevel får sammen med deg (de blir enda flere nå som jeg endelig har fått bil). Takk for denne helgen, gleder meg allerede til neste.

Det er ingen i verden som er mer spennende å prate med. Gleder meg til verden åpner igjen, slik at vi også kan prate om dype ting på stranden på Patmos, le sammen rundt ymse cafebord i Trastevere i Roma, inspirere hverandre på veien opp til fjellborgen Montsegur, skåle i Carcassonne – og alle de andre tingene vi skal.

Glad for stedene vi allerede har vært og det vi har opplevd sammen. Takk for turen til Vassfaret.Takk for alle turene i Marka. Mistenker at jeg er hakket mer glad i de skogsturene enn deg, men takk for at du blir med og smiler likevel.

Gleder meg til reprise av Rondane-turen til sommeren. De fjellene tror jeg du er like glad i som meg.

Elsker at vi kan prate om åndelige ting, at vi deler en grunnleggende tro, samtidig som du er ikke er religiøs i negativ forstand. Det er ikke alltid så lett å finne folk som har den deilige balansen der. Som elsker Jesus, men som ikke er så forelska i kristendommen. Elsker å be sammen med deg. Elsker når vi har nattverd sammen, du og jeg. Du er min sjelevenn, baby.

Du er så kreativ og talentfull. Elsker å se hvor oppslukt du blir når du maler.

Også er du saiko sporty, i motsetning til han typen din. Håper det snart blir mulig for deg med kickboksing igjen, når restriksjonene mildner.

Er så glad for at datteren min også digger deg. Behøver aldri mase på henne for å trumfe gjennom turer til deg og kidsa de ukene hun er hos meg. For hun er knapt innenfor døra hos meg før hun sier: “Kan vi dra til Åse Gry denne uka? Pleeeease?”

Jeg er stolt når jeg går ved din side. Ser blikkene og veit at alle tenker: “Hæ, åssen klarte han å få kjangs på hu der?!!!” Vel, jeg kan bare være glad for at mirakler fortsatt skjer, og håpe at jeg aldri våkner fra denne digge drømmen. Og at du aldri drar til Specsavers.

Selv om det ikke har gått to år engang, føler jeg at jeg kjenner deg nå. Og dess mer jeg har blitt kjent med deg, dess større har forelskelsen blitt. Du er unik. Du er rett og slett et helt fantastisk vesen.

GRATULERER MED DAGEN!!! Love you, baby.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?