Gratulerer med dagen til Vakrevesenet!

Gratulerer så mye med dagen, Vakrevesenet!

Ja, da var det DEN dagen igjen, og jeg vil gjenta det jeg sa i fjor: Jeg er så glad for at jeg møtte deg, kjære Dawn.

Midt i en litt rar livsfase kom du bare rett inn i hverdagen og gjorde den veldig annerledes. Det startet med en første date hvor vi gikk ut i skogen i sørpeføre og tåketung yr. Da vi ankom bålplassen som var målet, hadde jeg glemt fyrstikkene.
Det fortsatte med en date i Oslo hvor Åleskjær presterte å følge deg til feil bussholdeplass da siste bussen gikk, slik at vi endte opp med en kjip og slitsom natt på en hard benk på Oslo S i påvente av første tog.

Men jammen ble det oss likevel.

Hater at vi bor et stykke fra hverandre. Savner deg hver dag vi ikke er sammen. Men glad for alle dagene og helgene vi likevel får under nåværende omstendigheter. De blir heldigvis bare flere og flere.

Gleder meg til du kommer hit senere i dag. Da skal vi feire deg.

Elsker å prate med deg, både de dype og de lette samtalene. Gleder meg til å skravle og skåle med deg i Wartburg-borgen i Tyskland og borgen til Dracula i Transylvania – og alle de andre stedene vi drømmer om.

Vi skal le sammen rundt ymse cafebord i Trastevere i Roma, inspirere hverandre på veien opp til fjellborgen Montsegur, skåle i Carcassonne. Oh yeah, baby.

Ja, også skal vi overnatte på Kikut, da. Blir fint, det også.

Glad for stedene vi allerede har vært og det vi har opplevd sammen. Sjekk den BABEN jeg hadde piknik med på Hovedøya:

Så mange gode minner det allerede har blitt på disse få årene!

Alle konsertene. Teaterforestillingene. Ja, til og med opera. For ikke å glemme alle chille kvelder i sofaen hjemme hos en av oss.

Vassfaret, Rondane, Lodalen, Ullensvang, Finnskogen, Jotunheimen, alle Marka-turene, Danmark, Athen, Patmos.

Ofte lurer du på hva du skal ha på deg når vi skal ut. Trust me, baby, du er dødsfin i absolutt alle plaggene du har i skapet ditt.

Elsker at vi kan prate om åndelige ting, at vi deler en grunnleggende tro, samtidig som du er ikke er religiøs i negativ forstand. Det er ikke alltid så lett å finne folk som har den deilige balansen der. Som elsker Jesus, men som ikke er så hyperforelska i kristendommen.

Elsker å be sammen med deg. Elsker når vi har nattverd sammen, du og jeg. Du er min sjelevenn, baby.

Elsker å se hvor oppslukt du blir når du maler.

Jeg er så stolt når jeg går ved din side. Ser blikkene og veit at alle tenker: “Hæ, åssen klarte han å få kjangs på hu der?!!!” Vel, jeg kan bare være glad for at mirakler fortsatt skjer, og håpe jeg aldri våkner fra denne digge drømmen.
Fint om du også i fortsettelsen holder deg langt unna Specsavers.

Du er unik. Du er rett og slett et helt fantastisk vesen.
Ja, også er du veldig rar, da. Men 99 % gjelder det bare rar på svensk. 🙂

Sånn skikkelig forelska, jeg.

GRATULERER MED DAGEN!!! Love you, baby.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Why ask?