God sommer!

Denne uka har jeg så å si ikke vært ute av kåken min. Jeg har bedrevet opprydning i papirer og saker og styr (det er bunkevis å ta tak i etter et rotete liv), samt en oversettelse og krangling med kristenpressen (sånt hører med).

Ja, også har jeg lansert x antall e-bøker og lagd min egen fine nettbutikk.

Nå blir det litt sommerferie.

Ferieplanene i år er ikke helt klare ennå. Victoria og jeg skal finne på noe sammen, og i tillegg skal vi finne på noe sammen med Dawn og kidsa. Mye som er usikkert ennå, men en ny bergenstur ligger i kortene.

Men uka som nå følger, er Dawn og jeg uten kids og skal ha en sommeruke sammen, bare oss to, med 100 % fri fra jobb. Slike uker blir det ikke så mange av i året, så det skal bli fint. Jeg husker med glede vår tilsvarende sommeruke ifjor, hvor ferden gikk opp i fjellene.

I år blir ferieuka vår i langt flatere terreng. Jeg fikk Tons of Rock i julegave av madammen (samt VIP-pass av den gode mann Roar), og den festivalen starter på Ekebergsletta på torsdag, med litt av en line-up. Vi gleder oss veldig til den, selv om det ikke akkurat blir dyrking av “bare oss to” i ensomheten, men festing sammen med 74 998 andre mennesker.

Men først tar vi en kjærestetur ned til Danmark, inspirert av en Aftenposten-artikkel, som fortalte at det på de fire milene mellom København og Helsingør finnes en rekke perler. Vi leier sykler og tar ferden langs Strandvejen, som altså har sitt navn av en grunn, da det er sandstrand omtrent hele veien, slik at man kan hoppe uti hver gang syklingen gjør en svett. På denne lille distansen finnes også kroer som er 300 år gamle, et slott hvor handlingen i Hamlet angivelig foregikk, 2000 folkevante hjort og diverse museum. For å nevne noe.

Vi tar ferga i morgen den dag. Så nå skal jeg pakke til sykkeltur. Det skal bli digg å se madammen i morgen, etter en hel uke. Får abstinenser, vøtt.

Ta gjerne turen innom nevnte e-bok-sjappe og skaffe deg lesestoff til sommerferien! (Er du patron, så sjekk ut koden som er postet på patron-siden. Den gir deg alle bøker gratis.)

GOD SOMMER, folkens!

P.S.! Forresten morsomt å bo rett ved en barneskole i går ettermiddag, med utsikt til skolebakken fra verandaen. Ungene løp – alle som en – nedover bakken, hyyylende av glede. “SOOOMMMERFEEERIEEE! JAAAAAA!” Kalveslipp om våren kommer ikke i nærheten. Dette var 100 % uforfalsket og pure joy. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Why ask?