God onsdag!

Sol!

Tegner til å bli litt av en dag om Yr.no har rett. Og de pleier å være langt flinkere profeter enn de fleste andre som kalles profeter. Det er bare å nyte de siste og kraftige restene av sommeren.

I går kveld fikk jeg sett Ulf Lundell for første gang. En meget sterk konsert, som jeg så sammen med dama, Jan og Frode. Ikke ofte jeg drar på konserter med legender som jeg kun kjenner en brøkdel av materialet til. Det er en god opplevelse å oppleve låter LIVE før man har hørt dem på plate. Jeg har kun et forhold til plata “Evangeline”, som jeg fikk som dobbelt-kassett i julegave av foreldra mine da den kom i sin tid (1988).

73 år gamle Uffe rocket i vei i nesten to og en halv time, uten dødpunkter. De som ventet seg ballade-Uffe, ble nok skuffet, for dette var rocke-Uffe all the way. Det likte jeg. Selv om jeg da også gikk glipp av låter som f.eks. “Klippan”, en av mine favoritttekster.

(Det står en man på en klippa …
Se hur han sträcker sina armar
Upp mot molnen, ut över landen.
Han behöver ingen död kyrka …
Han kan gå upp på klippan och be.
Han behöver inga katedraler
Han har sitt tempel där han står
Han behöver inga kardinaler
Han behöver bara vinden i sitt hår.

Vill du se ett underverk
Vill du se ett mirakel i dag.
Gå upp på klippan
Gå upp på ett berg
Gå dit upp
Och stanna kvar där ett tag.
Du behöver inga processioner
Ingen guldbroderad skrud.
Du behöver inga orgeltoner
För att gå upp och möta Gud.)

Anyway, i dag blir det ingen tindebestigninger for å møte Gud, men han er heldigvis her i leiligheten til Dawn på Åsgreina også. Ja, for man behøver faktisk ingen klipper, heller, for å møte Gud.
Overalt, han.

Her i Dawns leilighet har jeg nå bortdrevet stress midt oppi alt kaos, ved hjelp av litt tungetale, bevisst pusting og mentale teknikker 🙂 – og er nå klar for å fortsette ufortrødent og uforstyrret videre med arbeidet med biografien om fattern.
På grunn av været, er dette en ypperlig dag til å gjennomgå noen av bøkene hans på verandaen (eller altanen, som min vakre bergenser kaller den). Så dette er dagens plan:

HA EN FIN DAG, GODTFOLK!

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Why ask?