GOD JUL!

Ønsker alle blogglesere en riktig GOD JUL!

Hvert år bestemmer jeg meg for at det ikke skal bli sånn dette året, men hvert år blir det sånn likevel: De fire dagene rett før jul blir et eneste stress.

Men: NESTE år skal det ikke skje, ass. Hehe.

Neste år skal jeg IKKE være med i gjengen av folk med panikk i blikket, som sitter i eviglange bilkøer bare for å få oppleve klaus på kjøpesentre hvor det de tenkte å kjøpe forlengst er utsolgt. Neste år skal jeg være smart nok til å kjøpe julegaver 13. august. På nett. Så skal jeg tilbringe de siste dagene før jul med litt skåling med venner, konserter, en skitur og generell julefred. (Yeah, right! Lite de første setningene i dette innlegget blir reprise neste jul også.)

I morgen, den 23. desember, skal jeg ha landet, i hvert fall innen sola går ned, og tilbringe en fredfull forskudds-julaften med dattera mi her på Ringvoll, bare hun og jeg. Siden mora og jeg har annenhver “ordentlige” julaften, og siden jeg hadde henne på selve kvelden i fjor, blir det sånn i år.
To julaftener, altså. 🙂

Min kjære Dawn er hos foreldra i Bergen i jula, mens noen svenske venner låner huset hennes. Siden jeg altså skal feire 23. også, ble jeg værende på Østlandet. Rart å ikke være sammen med de to jentene i livet mitt på julaften, men sånn er nettopp det nevnte livet. Og som min kjære Dawn, som er enda mindre tradisjonsbundet enn meg (noe som jammen er godt jobba), sier, så er det jo bare en dato, liksom. Hallo! (som hun også ville sagt).

Selve julaften blir uansett veldig fin, sammen med andre mennesker jeg er veldig, veldig glad i. Julekvelden skal nemlig tilbringes hos lillesøster Maddis og hennes Andreas i Årnes (og kidsa deres), og dit kommer også mutter og fatter og noen flere.

*

TUSEN HJERTELIG TAKK til Eileen, Torleif, Svein Olav, Hilde, Ellen, Anita, Elin, Morten (x2), Torunn og Frode for juledriks til bloggen nå i desember! Det setter jeg enormt stor pris på. Dere skulle bare visst.

Det blir nå noen dagers pause her inne, mens jul(er) og denslags skal i boks. Men bloggen kommer sterkt tilbake på den andre siden av alskens tradisjonsdyrking.

*

Som alltid: Det er viktig å huske at jula ofte er ekstra tøff for de som sliter fra før av, fordi kontraster blir tydeligere.

La oss ta vare på hverandre.

Jeg håper at de fleste av dere som leser dette opplever fine dager, og at dere som ikke gjør det skal gå bedre tider i møte.

Må Herren velsigne og bevare dere alle, godtfolk! Takk for at dere leser bloggen min. Peace and love.

Her er to versjoner av en gammel julesang. Den første er passe ålræit, og den neste helt fantastisk.

One thought on “GOD JUL!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Why ask?