God 17. mai!

God 17. mai!

Håper dere alle har en fin dag!

Er på Åsgreina, i kåken til Dawn. Siden Victoria er hos mora si, og siden madammen er på jobb, har jeg valgt å gjøre denne dagen til en skrivedag.

Ble vekket av at barnetoget gikk forbi vinduet her sånn cirka halv ti. Sitter nå foran dataen i en hullete joggebukse. Selv om mitt valg av “bunad” denne dagen ikke akkurat egner seg for offentlighet, får den meg i hvert fall ikke til å se ut som en Ivo Caprino-figur, slik tilfellet var med majoriteten av mannfolka som gikk forbi her i stad. (No offense.) 🙂

Avsluttet nettopp tankerekka om “hellighet” i bloggen (tviler på at særlig mange leser den akkurat i dag, men …).
Begynner straks på ny tankerekke, som handler om ånd, sjel og kropp.
Og det emnet er dagens fokus; jeg foretar noen dypdykk og skriver underveis. Hørt litt på Andrew Wommacks undervisning om emnet på YouTube i natt. Lest litt i Paul Ellis’ nye bok om det samme (“Spirit, soul and body: How to walk in the Spirit”). Med andre ord: 17. mai 2023 blir en nerde-dag for min del. 🙂

Når Dawn kommer hjem fra jobb, tar vi en rolig kveld. Min kjære skal opp drit-tidlig i morgen også (uten sykepleiere stopper nemlig Norge), og undertegnede er behagelig sedat anlagt (og sliten) i dag.
Blir ikke party-party. Men blir rømmegrøt og spekemat, og kanskje en aldri så liten tur ned for å hilse på naboen & Co., som har en gathering.

Litt deilig å ha sånne 17. mai-er også. Helt uten press, krav, sekkeløp, tivoli, ordførertale-bingo (“Mangfold”, “toleranse”, “Eidsvoll”, “ungdommen” og “Bjørnson” – BINGO!), køer, masse folk, pengesløsing og stygge blikk fordi man som vanlig ikke har kledd seg etter den forventede standard.

Men som sagt, håper dere alle nyter dagen, uansett hva som står på programmet og uansett hva dere har på dere!
Hipp hurra! Og skål!

Nå skal det skrives videre. Inspirasjonen er på topp. Snakkes!

*

Driks til bloggen? Vippsen er 99 12 36 34. TUSEN TAKK!

Eller har du lyst til å bli en patron som støtter fast hver måned? Da får du passordet som åpner ALLE innlegg (og alle tankerekker) her inne.


Fjorårets bunad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Why ask?