Skip to content

Gjennomgang av gamle talekassetter

Biografien om fattern har tatt sin tid. Men den skal bli ferdig i vår (hvor fattern forøvrig blir 70).

Boka blir forholdsvis feit, slik fattern også var en gang i tida. Hehe. Den kommer til å ha god del sitater fra ulike taler fattern har holdt. I den forbindelse har jeg hørt en drøss taleopptak de siste årene.

Nå har jeg herved isolert meg i min hule det neste døgnet, med den siste haugen med talekassetter som jeg ikke har gått gjennom ennå. Det er for det meste taler fra 1980-tallet, men også noen fra så langt tilbake som 1970-tallet.

Kassettene skal spilles av den på eldgamle, men strøkne, kombinerte kassett- og CD-spilleren jeg fikk av nabo Jan Banan Heisekran.

Forresten: Alle som bidrar med noe som helst av midler til arbeidet, smått eller stort, får en plass på takkelista bak i boka. (Bruk gjerne Vipps 94 12 36 34, eller send SMS til samme nummer for å få kontonummer. Merk donasjonen “Biografi”.)

Alle patroner, samt de som har brukt den alternative løsningen for å få passordet til bloggen, er allerede på takkelista.

Og for dere med tilgang til bloggen, vil jeg utover kvelden og morgendagen oppdatere dette innlegget stadig vekk, med de gullkorn jeg måtte finne på kassettene. Legger dem ut etterhvert som jeg kommer over dem. Så kom gjerne tilbake!

(Resten av innlegget må du være patron for å lese.)

Protected Area

This content is password-protected. Please verify with a password to unlock the content.

Facebook Comments
Published inHverdagPappas (t)ro

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?