From Ottestad with books

I dag har ferden gått i lånt bil til Ottestad (ved Hamar). Der har jeg hentet intet mindre enn 300 x av “Det mystiske ansiktet”.

Det er altså restopplaget, som jeg nå fikk overta fra Ventura Forlag.

Så nå får jeg prøve å bli kvitt dem! Har fra før av liggende noen esker med “UTELIV”, samt en del “OG DET MENER JEG!”. Siden leiligheten min ikke akkurat har stor lagringsplass, får jeg prøve å prakke disse bøkene på noen lesere før jeg eventuelt lar dem gå i kverna.

“For intet har dere fått det, for intet skal dere gi det.” Skal vi se … porto er 55 kroner, konvolutt koster rundt 10. Det blir totalt kr 65, som altså er summen du kan vippse til 94 12 36 34 dersom du vil ha et x tilsendt. Husk å oppgi adressen din! (Om du vil legge på en tier eller to som driks til forfatteren, er du velkommen til det – men det er helt frivillig!)

Kristenblekka Dagen skrev en positiv anmeldelse av boka som du kan lese HER. Og om du vil se bilder av diverse fornøyde lesere, på alt fra strender til dasser, kan du se dem HER.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?