Fin 17. mai

Det ble en fin 17. mai-dag. Snakk om flaks at værgudene ga strålende sol og skyfri himmel, i hvert fall til alle østlendinger, mens det regnet dagen etter.

Vi startet tidlig med sjampisfrokost hos Thomas og Gry. Så ble det barnetog og en tur innom to ulike fester, etterfulgt av rømmegrøt og spekemat hjemme hos Dawn, og en lang og deilig kveld.Som siste bilde viser, ble det også tid til lesning av Kenneth Hagin med litt vin til. Hagin og vin passer godt sammen. Kanskje fordi Hagin og alkohol har mye til felles.
Begge er i utgangspunktet en stor velsignelse, men kan bli til forbannelse ved misbruk. I passende mengder og til rett bruk reresenterer begge noe godt og gudgitt, men i store mengder og feilaktig bruk kan de være livsfarlige.

En annen likhet er at alkoholen har sine skapdrankere, mens Hagin har sine skapfans. Noen anstrenger seg for å gjemme spritflaska, andre legger Hagin-bøker i skuffen når de får besøk av kristne venner. 🙂

Kanskje bør bøkene til Hagin komme med en advarsel på forsiden: “Bør kun nytes i passende doser av ansvarlige og modne troende med nådeforkynnelsen trygt etablert i sine hjerter.”
(Men den advarselen bør i grunnen stå på ganske mange kristne bøker, deriblant ikke rent få av bøkene skrevet av norske lutheranere!)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Why ask?