Fake News

Wow! Covid-vaksine klar allerede om to uker! Også fra Island, av alle ting! Visste ikke engang at de hadde et så stort forskermiljø der borte!

Gledelig også å høre at The Cure legger ut på umiddelbar verdensturne etter at den nye plata blir sluppet på onsdag. Ser fram til å høre de to konsertene i Spektrum i desember!

I natt sov jeg skikkelig godt, for jeg visste at tidligere forfalte husleier, strøm og internett var blitt betalt. Nå er jeg endelig a jour og slipper å våkne med stressfølelse og uro i magen lenger! Takk NAV for at dere kunne hjelpe til sist!

Det hjalp jo også på søvnen at Olav Thon stanser all bygging av hyttelandsbyer inntil vernesonen i Vassfaret. For en helomvending! Og dette kommer altså samtidig med nyhetene om at hele Marka vernes, at alle rovdyr i Norge blir totalfredet, at alle vindmøller skal bygges på steder hvor de ikke truer villmark eller sårbare biotoper. Endelig har folk våkna og fått en dæsj naturromantikk tilbake!

Gikk på vekta i dag, og hadde visst gått ned 10 kilo. Digg.

Tusen takk til dere 67 som meldte dere som patroner i går! Velkommen til klubben! Nå er målet mitt nådd!

Skikkelig kult at vi endelig kan arrangere den fellesturen til Patmos, og at opplegget ble fulltegnet så fort! Gleder meg til å vise dere hvor flott den øya er. Jeg har også sørget for at vi får en helaften i munkenes hemmelige bibliotek i klosteret på øya. Vi er visst de første turistene som får en slik tilgang i hele historien! Munkene skal dessuten servere oss vin (og slapp av, denne vinen er visst mye bedre enn det sure skvipet de serverte i klosteret sist, og som jeg kommenterte her i bloggen).

Morsomt at “Okkult kirke?” og “Jesus er ikke kristen” ble antatt av både svensk, dansk og tysk forlag. Ja, også av det dærre norske forlaget, da.

Som jeg gleder meg til å sette i gang med nyversjonen av “Asfaltevangeliet” nå på nyåret! Jammen på tide etter alle disse årene!
Vi skal spille inn flere nye scener, samt bruke en del av de gamle, i en serie som vil bestå av en rekke tematisk inndelte kortepisoder. Litt sånn “Skam”-inspirert, faktisk.

Så får jeg satse på at jeg finner tid til noen små bokturneér når alle disse gamle bokprosjektene endelig ser dagens lys den nærmeste tiden. Men det blir ikke så lett å skvise det inn, for det blir busy nå som Dagbladet har gitt meg kvart stilling som restaurantanmelder og Vinmonopolet har headhuntet meg som prøvesmaker på nye, aktuelle viner. Blir jo mye reising i forbindelse med disse jobbene.

*

Til sist noen real news: Det er kaffe i skapet og hjertet banker fortsatt i brystet. Det gir håp for framtiden, som sannsynligvis har mange gleder å by på!
Jeg fortsetter å være en positiv realist, og forsøker å bedrive bekymringspælming også denne mandagen.

Og korona? Well, it is what it is.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?