Enspora

Denne uka er jeg en smule enspora. Fullfører manuset “Okkult kirke?”, som kanskje er det mest radikale jeg har skrevet. Fingrene løper frenetisk over tastaturet nå i aller siste innspurt. SKAL bli ferdig denne uka, come hell or high water. Når jeg sender inn til et forlag før helgen, legger jeg også ut manuset i sin helhet her i bloggen, for dere patroner som måtte være interessert i en forhåndskikk (selv om den endelige bokversjonen sikkert blir annerledes, etter at redaktørene har sagt sitt).

Etter noen dager med øs-pøs, har sola kikket fram i dag. Det frister enormt med en skogstur og kjentmannspost. Men er disiplinert – nå er det “Okkult kirke?” som gjelder. Så får vi håpe sola er like blid til helgen.
Ikke for det, trives i skogen i regnvær også, jeg …

Den frenetiske skrivingen disse dagene er en liten virkelighetsflukt. For nå er det mye kaos på mange kanter. Tror ikke jeg skal gå i detaljer om alt, for dere gamle blogglesere har pokker meg fått nok klagesang her inne gjennom årene. Men når Virkeligheten nå hvert øyeblikk trenger gjennom hinna med full kraft, skal jeg i hvert fall kunne trøste meg med at jeg sitter der med (minst) ett ferdig manus.

Ellers er det heldigvis også en del av Virkeligheten at det er to vakre jenter i leiligheten min akkurat nå. På sofaen ligger lillejenta med ipaden sin. Hun har vært syk og hjemme fra skolen så langt denne uka (heldigvis fikk vi nettopp bekreftelse på at det ikke var corona). I rommet ved siden av sover verdens vakreste Dawn, som kom hit rett fra nattevakt i dag tidlig.
Og jeg tenker igjen at jeg tross alt er en svært heldig mann.

*

Legger snart ut andre kapittel i VEIEN 2. Les første kapittel her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?