En helg i livet

Atter en helg straks til ende.

FREDAG var det planleggingsdag på skolen til Victoria, så vi tok oss en liten tur nedover (og etterpå: oppover!) den gamle bob-banen fra OL i Oslo i 1952, like nedenfor Frognerseteren.
Selve banen er fjernet for lengst, men det går en blåsti delvis ved siden av og delvis midt i det som en gang var traseén på 1507 meter hvor bobene suste nedover.

Tåka lå tjukt over området. Er vant til mye tåke akkurat rundt Holmenkollen og Frognerseteren, men dette tok kaka. Hoppbakken kunne du ikke se antydning til engang.

Vel hjemme ble det taco, tradisjonen tro. Selv vi kjettere må forholde oss til visse tradisjoner og menneskebud og ritualer. Koselig, det!

Deretter fulgte et party på Zoom, arrangert av bekjente fra Vaterland og andre stamsteder. Nød lærer naken kvinne å spinne. Ikke det samme som å skåle IRL, men et hyggelig substitutt!

Hm, kanskje jeg skal lage et lite treff på Zoom for alle patroner også? Hadde vært kult! Er forøvrig godt i gang med planleggingen av et større arrangement så fort denne svartedauden light er over. Savner de årlige treffene på Finnskogen, og har tre svært gode alternativ til steder på tapetet. Mer om det senere!

*

LØRDAG tok Victoria og jeg en liten rundtur i Marka ovenfor Rotnes/Nittedal. Først på svært våt blåsti opp mot Skåltjern …

… forbi noen hytter som Victoria vil at vi skal skaffe oss så fort vi vinner i lotto, bare Pippi Langstrømpe har flyttet ut innen den tid …

… og en hytte med et morsomt skilt …

… ned til Ørfiske og demningen der, hvor jeg fant ut at jeg også var på omtrent samme dato ifjor (da var det kaldere!). MYE har skjedd i livet siden den gang, gitt. Ikke alltid ett år bare er ett år.

Så gikk ferden til Dawn på Åsgreina utpå ettermiddagen. Er så forelska for tiden, ass. Deilig følelse. Den dama der … Fy søren.

*

Denne SØNDAGEN har bydt på regnvær og sofakos og ny episode av Atlantic Crossing …

… før det ble hjemreise og tilbake til alt stresset som venter nå som det straks er en mandag med noen tøffe frister (igjen). Fortsetter å vri hjernen for å finne løsninger og oppdaterer ablegøyene i et håp om at noen skal henge seg på der.

Ellers er planen til uka å fortsette med mitt nye, store jobboppdrag, samt flikke videre på “Okkult kirke?”. Har fått massiv respons og tilbakemeldinger, ikke minst etter at jeg la ut kapitlet om nattverd offentlig. Har ikke fått sett gjennom alle reaksjoner ennå, men så langt er det mye konstruktivt – og en del som er veldig, veldig sinte og krenket og såret. Nesten godt at disse ikke har lest resten av boka ennå.

Åpner hver dag så mange e-poster som jeg rekker å besvare, og tar det derfra.

Ønsker dere alle en fortsatt god søndagskveld!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?