Posted on

Fortsatt litt preget av sykdommen, så det har ikke blitt noe av de etterlengtede skogsturene ennå. Men nå er det søren meg ikke lenge til jeg kan legge ut på ferd i Marka igjen, for jeg merker at jeg blir bedre og bedre for hver dag som går.

Når man har vært syk så lenge, hoper det seg opp på mange fronter. Det blir f.eks. litt av et etterslep å ta tak i på e-post-fronten! O grøss.

Da jeg ble sengeliggende og ute av stand til å fungere normalt, gjensto bare et par dagers arbeid på oversettelsen av “Den oväntade resan” av Simon Ådahl. De svenske oppdragsgiverne har vist all mulig forståelse for at deadline måtte utsettes. Ingen sure miner, men snarere: “Vi är med och ber for dej!”

Takket være himmelspretten og en inneklemt dag, har dette vært en langhelg for Victoria. Vi har dratt til Åse Gry på Åsgreina, hvor vi også skal tilbringe 17. mai sammen henne og kidsa.

Jeg bruker også denne helgen på å fullføre oversettelsen, slik at svenskene endelig kan få teksten sin på norsk – sent, men forhåpentligvis godt.

*

Etter at den er levert, står jeg i grunnen uten oppdrag. Hvis noen har noe som skal oversettes, språkvaskes, korrekturleses eller lignende, er det bare å ta kontakt på david.aleskjar@gmail.com.

Ellers må du gjerne bli patron dersom du ikke allerede er det (enten på denne måten eller på disse måtene), for da hjelper du meg også å prioritere egne prosjekter i tiden framover. Inspirasjonen er på topp. Etter å ha vært så lenge borte fra tastaturet, holder jeg på å sprekke av ord.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?