Posted on

Jeg skammer meg ikke en millimeter over min tro. Jeg skammer meg litt over min økonomi. Men har hele veien vært ganske åpen om begge deler. Med det har jeg rørt ved vårt samfunns to største tabuer: Personlig tro og personlig økonomi.
Det har vært indirekte forventet at man skal holde kjeft om begge.

Men siden jeg har vært ute på glattisen før, la meg skrive et av mine mest ærlige og utleverende innlegg. Så får vi se hvor lenge jeg våger å la det ligge ute (selv om jeg har trekt imagen min langt ned i dass for mange år siden).

(Resten av innlegget er kun tilgjengelig for patroner med det magiske passordet. Du kan bli patron HER. Alternativt kan du få tilgang på bloggen på denne måten.)

Protected Area

This content is password-protected. Please verify with a password to unlock the content.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?