Den bortkomne sønn (Lukasevangeliet 15)

Selv om ikke filmen “Asfaltevangeliet” ble særlig vellykka, har jeg veldig mange gode minner fra innspillinga.

Begynner å bli noen år siden nå, gitt. Merker at jeg har litt lyst til å ta opp det gamle materialet og gjøre noe med det. Kutte den 90 minutter lange filmen drastisk ned, til maks det halve, legge på en fortellerstemme, omgjøre mye til svarthvitt, flette inn noen nye scener som kan utgjøre et slags rammeverk (slik at det gamle materialet blir et tilbakeblikk) … eller noe sånt.

Tror det kan bli en litt kul kortfilm. Ser den i hvert fall i hue mitt, og der er den ikke så aller verst.

I øyeblikket letes det etter selve mastertapen. Den dukker nok opp, får vi håpe.

Under finner du det lille utdraget som finnes på YouTube i skrivende stund. Det er altså lignelsen om “Den bortkomne sønn”, hentet fra Lukas 15, i moderne versjon. (Vel, moderne og moderne, tiden har gått siden 2004. Og den vakre og verneverdige gården vi filmet ved, brant senere ned.)

Veit at noen av dere sitter på hele filmen i langt bedre kvalitet enn utdraget under, for den lå ute på YouTube for to år siden. Vi gjorde den tilgjengelig kun for patroner. Men nå er den borte, og jeg har glemt hva du het, du som la den ut. Gi gjerne et pip hvis du leser dette, så kan vi legge den ut på nytt. 🙂

*

Driks til bloggen? Bruk gjerne Vipps 99 12 36 34. Tusen takk! Ellers er du også veldig velkommen til å bli en patron for yours truly.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Why ask?