Deep shit rundt bålpanna


Foto: Rappet av Birdie Fuglehaug

En svært hyggelig torsdag i tattoo-sjappa til den levende legenden Birdie, hvor Stephan og Per Aksel fra Apoptygma Berzerk skulle blekkes ytterligere. (Roy Dstroy måtte dessverre melde avbud. Du var savnet, broder! Håper vi ses snart!)

Per Aksel var et nytt bekjentskap, og Stephan har jeg ikke sett siden folk kjørte med hest og kjerre til jobb. Utrolig fine folk! Digg å møte likesinnede når det kommer til tanker rundt Jesus VS kristendom og denslags. Folk som elsker Jesus, men som samtidig er så langt fra A4-kristne som mulig.

Etter blekkingen spiste vi indisk i Ski (Tandoori Palace er herved anbefalt!), før ferden gikk hjem til Birdie i Askim. Der ble det bålpanne, dype tanker, skåling og nattverd.

Har til gode å se Apoptygma live, selv om jeg har vært fan i uminnelige tider. Håper virkelig at det blir noe av Månefestivalen neste sommer, hvor de etter planen skal spille.

Utpå natten ble jeg plukket opp av min bror Øyvind, som nettopp har flyttet fra Seljord til Hobøl. Kult å plutselig få broren sin nabolaget, nå kommer vi til å treffes oftere enn bare i jula.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?