Posted on

Kjære godtfolk, nå er altså passordet endret her i bloggen.

Har fått noen henvendelser fra patroner som ikke har fått e-post med det nye passordet. Syntes det var litt rart, siden jeg gjorde det enkelt og trykket “SEND TO ALL ACTIVE PATRONS” på Patreon-siden.

Men mysteriet er nå løst! Det er en god del som ikke har blitt trukket månedlig på en stund, fordi dere har skiftet bankkort i løpet av det siste året. Man må nemlig oppdatere kortopplysningene inne på Patreon.com etter et slikt bytte, noe de færreste kanskje er klar over. Folk som støtter med mindre summer, legger kanskje heller ikke merke til at det ikke lenger blir trukket noe fra Patreon.

Når folk som støtter med 1 dollar i måneden har blitt “declined” i flere måneder uten at de har sagt opp støtten sin, er det sannsynligvis et kortskifte som har skjedd. (Med mindre de er skikkelig, skikkelig blakke, og i så fall skal de få gratis adgang.)

Så, om du IKKE har fått e-post med nytt passord, sjekk gjerne at du har oppdaterte kortopplysninger liggende inne. I motsatt fall kan det hende Patreon automatisk har flyttet deg vekk fra listen over “active patrons”.

Og ta gjerne kontakt på david.aleskjar@gmail.com om du lurer på noe. Eller i kommentarfeltet under, som kanskje går kjappere, siden innboksen min er et sirkus etter sykdomsperioden. 🙂

Takk for at dere er patroner! Dere roler gata.

P.S.! Her kan du lese hvordan du oppdaterer betalingsinformasjon.

Facebook Comments

4 Replies to “Declined?”

 1. Jeghar ikke fått passordet
  Sjekka søppelmail ✅
  (Jeg ga 500 på Vipps i oktober)

 2. Jeg vil ha oppdatert passord. Hvis ikke jeg går det forteller jeg alle vennene dine hvilken Abbassang du nynner på når du virkelig er deg selv (Ja, jeg tok screenshot av den meldingen)

  1. Passord ligger da i innboksen din!

   Da håper jeg du heller ikke røper at jeg gikk en hel dag i skogen og sang “Nomaj nomaj nomaj yey, maya hii maya hoo” og holdt på å bli gal av det.
   (Og værsågod til dere jeg eventuelt ødela dagen til nå. Det går an å få den av hjernen, men det krever profesjonell hjelp.)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?