Datter (13) og far (49) anmelder Louis Tomlinson

Victorias opplevelse:

Dette var en av de beste dagene i hele mitt liv! Jeg kommer aldri til å glemme denne dagen.

Det var et oppvarmingsband som spilte drit bra!

Men med en gang Louis kom på scenen begynte jeg å grine.

Jeg skreik med til alle sangene, så jeg har nesten ingen stemme eller hørsel igjen.

Han sang drit bra som alltid.

Jeg elska alle sangene, men mine favoritter var “Drag me down”, “Two of us” og “Kill my mind”.

Davids opplevelse:

Jeg er sannsynligvis den eneste i hele Spektrum som ikke kan en eneste av låtene. Jeg har aldri hørt One Direction, langt mindre solokarrierene til folka derfra.

Oppvarmingsbandet “Only the poets” vrikker og synger så godt de kan, og det er lett å dele deres glede over den største gigen de har hatt så langt i sin karriere. Sånt unner man alle hardtarbeidende musikere. Neste gang de spiller i Norge, er på John Dee etter sommeren. Det er nok skivebom med 18-årsgrense, for det betyr at INGEN av dem vokalisten reklamerte hyppig til mellom låtene får lov til å komme inn.

Så kommer Louis. Det skrikes. Får vibber til Beatles-opptak fra starten av deres karriere. Flaks at lyden på selve musikken har blitt høyere siden dengang.

Vokalmessig er Louis SKIKKELIG ute på enkelte partier. Jeg mener, det er skjærende falskt, uten at fansen lar seg affisere. Han redder seg greit i land ved at han nailer det meste som skjer i øvre register. På visse partier er det jo også hjelp å hente i flokken av fjortisjenter: “Scream this as loud as you can!” De er mer enn happy for å gjøre det, og Louis slipper selv.
Grei ordning. Noko for noko.

Konserten må stanses flere ganger, fordi antallet fjortiser som trenger Røde Kors-hjelp er i overkant mange. “Safety first”, erklærer en oppriktig bekymret Louis, før alt scenelys skrus av og gutta får seg sju minutters pause mens vakter henter forkomne småjenter.

Merker at jeg blir litt bekymra, når dattera mi etter all sannsynlighet skal stå langt framme på den kommende Harry Styles-konserten (Harry er visst et annet utskudd fra boyband-planten One Direction). For da skal hun ha ståplass, i motsetning til nå.

Da blir planen min å sitte på Cafe Fiasko femti meter unna og drikke øl og bite negler mens jeg håper dattera mi får enda en kveld som blir en av de beste i hennes liv.

Seriøst, Spektrum bør vurdere å oppgradere sikkerheten under Harry Styles, med noen flere sperringer nede på gulvet. For selv om vi, ikke minst etter Roskilde-tragedien, er ferdige med den tiden hvor 60 000 kunne presse seg fram mot samme gjerde, slik som i min ungdom, er det fortsatt litt farlig når 3-5000 hysteriske kids gjør det samme. Allerede før oppvarmingsbandet måtte Røde Kors hjelpe jenter helt foran. Jenter som hadde stått i kø hele dagen for å komme helt fremst, bare for å gå glipp av hele opplevelsen.

Terningkast er egentlig tre, men jeg gir en ekstra på grunn av gleden ved å være på konsert sammen med dattera mi (og av frykt for å få 2392 hatkommentarer fra kidsa, hehe).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?