Kveldens lese- og lyttestoff

Mens en grotesk form for klappjakt på et usaklig antall ulv foregår rett over grensa ved Finnskogen, sitter jeg her hjemme og vekselsvis koker av sinne og føler på sorg. Flere bekjente er i området og protesterer, men det er for min del ikke aktuelt før eventuelt i neste uke (om det da ikke er for sent). Så jeg sitter her nå og hever mitt ulveglass fra Hurricane-festivalen til aksjonistenes ære, mens jeg er til stede i ånden.

Vi snakker om områder hvor jeg har likt å vandre gjennom mange år, nettopp fordi det er ulv – og til og med bjørn – der.
Nå kommer det nok til å bli mange år før jeg drar til disse stedene for å nyte natur igjen. For nå vil jeg bare få vibber til filmer med banjomusikk om jeg går i de skogene.

I ettermiddag og kveld har jeg lyttet til “Ulv? Ulv!” av Frank Rossavik på Storytel, samt lest “Ulvetider” av Lars Lenth, Petter Bøckman og Morten Tønnesen.

Denne siste har jeg lest før, men måtte bare skumlese atter en gang for å prente inn visse objektive fakta på nytt. Noen som vil ha den, forresten? First come, first served – sender i posten til den første som ber om den i kommentarfeltet her i bloggen.

Om det skulle være av interesse, kan du til enhver tid se hva jeg leser HER. Jeg er alltid svært åpen for boktips fra andre lesebøfler som måtte være innom bloggen!

Og husk: Jeg skriver anmeldelser i bloggen av ABSOLUTT ALLE bøker som måtte havne fysisk i postkassa mi, så sant de ikke er mer enn ett år gamle. David Åleskjær, Ringvoll Senter 3 C, 1827 Hobøl.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Why ask?