1. Steike, siden du tar deg vann over hodet (e-poster…skrekk og gru om jeg skulle ha som mål å lagre eller slette alle gode slæsh kjipe e-poster…din jobb er sikkert større enn min på det området) – her er min (vil ikke offentliggjøres andre steder enn her, tror jeg): Komme ajour på orgaisering av bilder og dokumenter etv¨c. digitalt; vaske, rydde og pusse opp slæsh male ALLE rom i leiligheten unntatt uteboden (boden utenfor leiligheten der jeg nå knapt klarer å klatre over det som bare er stuet inn for å rydde i det som ligger innenfor. Den boden skal få vente til 2021); komme ajour på minst ett nytt land pr. år siden 2015 (for deretter å sette et nytt mål den 31.12.2020, nemlig å etterhvert ha vært i like mange land som jeg er år gammel (jeg blir 60 i 2021)(litt av et mål siden jeg bare har 16 pr. 2019. Da bør jeg leve lenge); ta fagprøven og få fagbrev.

  2. Og jeg er feilsitert. Det er ikke det at jeg ikke har nyttårsforsetter, men jeg har kun nyttårsforsetter som jeg faktisk klarer å holde. F.eks. så er mitt nyttårsforsett for 2020, å slutte å rane banker.

  3. Nyttårsforsetter? Ja det har jeg, og jeg er helt sikker på at jeg som tidligere år klarer å holde dem:
    1) Jeg skal slutte å rane banker.
    2) Jeg skal ikke synge på scenen i operaen.
    3) Jeg skal ikke spamme ned innboksene til folk jeg har på Facebook med kjedebrevs-“julekort” og “nyttårskort” med tilhørende ulyder.
    Detta blir dritlett å holde i 2020 ogs

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?