Skip to content

Bucket list 2020

En fin julaften er til ende. Den ble feiret hos mine foreldre, hvor også selveste Nono (min bestemor på 96) var til stede.

(Resten av innlegget må du være patron for å lese.)

Protected Area

This content is password-protected. Please verify with a password to unlock the content.

Published inHverdag

7 Comments

 1. Frode T. Frode T.

  Steike, siden du tar deg vann over hodet (e-poster…skrekk og gru om jeg skulle ha som mål å lagre eller slette alle gode slæsh kjipe e-poster…din jobb er sikkert større enn min på det området) – her er min (vil ikke offentliggjøres andre steder enn her, tror jeg): Komme ajour på orgaisering av bilder og dokumenter etv¨c. digitalt; vaske, rydde og pusse opp slæsh male ALLE rom i leiligheten unntatt uteboden (boden utenfor leiligheten der jeg nå knapt klarer å klatre over det som bare er stuet inn for å rydde i det som ligger innenfor. Den boden skal få vente til 2021); komme ajour på minst ett nytt land pr. år siden 2015 (for deretter å sette et nytt mål den 31.12.2020, nemlig å etterhvert ha vært i like mange land som jeg er år gammel (jeg blir 60 i 2021)(litt av et mål siden jeg bare har 16 pr. 2019. Da bør jeg leve lenge); ta fagprøven og få fagbrev.

  • admin admin

   Kult! Lykke til med alt sammen! 🙂

   • Frode Thomassen Frode Thomassen

    Så får jeg legge til: hvis jeg får leve og være ved god helse

 2. Eirik Arkivsatan Eirik Arkivsatan

  Og jeg er feilsitert. Det er ikke det at jeg ikke har nyttårsforsetter, men jeg har kun nyttårsforsetter som jeg faktisk klarer å holde. F.eks. så er mitt nyttårsforsett for 2020, å slutte å rane banker.

  • admin admin

   OK, hehe … 🙂 Da har jeg nok blandet sitatet i innlegget med ditt, siden de er beslektede …

   • Jeg har faktisk hatt samme nyttårsforsett i 10 år, og aldri brutt det 🙂

 3. Nyttårsforsetter? Ja det har jeg, og jeg er helt sikker på at jeg som tidligere år klarer å holde dem:
  1) Jeg skal slutte å rane banker.
  2) Jeg skal ikke synge på scenen i operaen.
  3) Jeg skal ikke spamme ned innboksene til folk jeg har på Facebook med kjedebrevs-“julekort” og “nyttårskort” med tilhørende ulyder.
  Detta blir dritlett å holde i 2020 ogs

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?