Bloggpost 1

I blant trenger man en restart. Gjør derfor som enkelte ganger tidligere, og starter hele bloggen på nytt. Veit at noen av dere hater det der, men sorry, sånn må det bli innimellom.

Det passer bra å starte en ny sesong nå, siden vinteren kom for alvor til Østlandet i natt. Dessuten forsvant nylig alle facebook-delinger av blogginnlegg i forbindelse med en sikkerhetsoppdatering. (Det vil si, ikke selve delingene, men tallet som viser antall delinger under hvert innlegg.)
Det var litt kjipt. Er jo litt kult å kunne brife med store antall delinger. Enkelte innlegg var delt godt over tusen ganger, og plutselig sto det O.
Enda en god grunn til å begynne på nytt! Nå får jeg skrive noe skikkelig spennende framover.

Riktignok blir ikke antall delinger like viktig som før, siden jeg nå gjør alle innlegg tilgengelige kun for patroner. Trenger derfor ikke vise til et stort antall lesere for å skaffe annonsører eller lignende.

*

Enkelte av de gamle postene vil snart dukke opp igjen, under dette innlegget. F.eks. vil alle referatene fra tidligere kjentmanns-turer dukke opp igjen neste gang jeg tar en kjentmannspost. Gamle innlegg vil også dukke opp igjen lenger nedover i bloggen etterhvert som de linkes til i nyere innlegg. Foretar bare litt opprydning, så får vi se hva som sniker seg tilbake på plass etterhvert.

Ellers blir det nok hyppig blogging den nærmeste tiden, kjenner jeg meg selv rett. Må fylle tomheten her inne med nytt innhold ASAP.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?