Begivenhetsrik helg

Da er det mandag ettermiddag, og jeg har kommet meg hjem igjen til Ringvoll etter en begivenhetsrik helg. Litt øm i føttene etter å ha gått de 1,3 milene fra togstasjonen med Converse på asfalt med tungtransport dundrende forbi på veier uten veiskulder. Da er kjentmannspost-turene i skog og mark å foretrekke!

Kollektivtilbudet på Ringvoll står ikke akkurat til en sekser, dessverre.

*

Det gjorde derimot konserten på LØRDAG. Da var det release på den nye skiva til de levende legendene Backstreet Girls. Seansen fant sted på John Dee, og som alltid ble det fullt øs fra gutta boys.

Råkkenråll! Deilig band, ass.

SØNDAG skulle jeg holde en tale i Filadelfia i Fosser i Høland. Emnet var det samme som i Kingdomkirken i Vestby og Evangeliehuset på Åsgreina: “Hva jeg ikke veit – og hva jeg veit.”

En veldig fin gjeng som var samlet, så selv om jeg som alltid hadde noia før jeg skulle si mine bevingede ord, klarte de tilstedeværende å smitte meg litt med sin fred. God og avslappet stemning!

Hyggelig å se igjen en del familie og gamle kjenninger – i tillegg til Eirik Elin, som for ikke så lenge dro meg med på blåtur til Vassfaret.

Er altså uten bil for tiden, men Tanja ble med og fikk oss dermed trygt til hølendigheta (hun har forøvrig tatt alle bilder i dette innlegget – som så ganske ofte i det siste). Tanja fungerte også som moralsk støtte og trøster/oppmuntrer overfor en nervøs fyr.

Etter møtet spiste vi på Fjøset, et nytt bekjentskap for meg. Jeg pleier nemlig ikke være så mye i fjøs.
Hvis jeg noen gang havner i Aurskog igjen i framtiden, skal jeg spise der en gang til. Nam!

*

I motsetning til enkelte andre i nærmeste slekt, er jeg ikke den fødte taler. Har som nevnt mange sommerfugler i magen når jeg skal si noe offentlig. Jeg trøster meg med at selveste Paulus, som flere ganger så døden i hvitøyet med hvilepuls og kimset av fare og smerte, faktisk beskrev seg selv som “svak, redd og skjelvende” da han talte i korintermenigheten. Så da kan jeg skryte av at jeg i det minste har det til felles med ham.

Men til tross for angsten vil jeg gjerne holde flere sånne prekener. Viktig å utfordre seg selv litt. Dessuten har jeg faktisk noe viktig på hjertet, og det er jo ikke alle som leser blogg og bøker. 🙂

Om du har lyst på et besøk i din menighet, ta kontakt på hqfilm@gmail.com.

Liker du mine skriverier? Bli gjerne en patron!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?