Åpent brev til Svein Magne Pedersen


Foto: Fra KS-arkivet

Kjære Svein Magne, det er teit av meg å gjøre det på denne måten. For personlige brev hører hjemme i nettopp det personlige.

Samtidig er du en mediakjendis, og problemstillingene det er snakk om gjelder så mange flere enn bare oss. Derfor kommer dette i form av et blogginnlegg. Sorry.

Først av alt: Da jeg i vår lå innlagt på sykehuset på grunn av korona, så jeg på Facebook at du var blant dem som var med og ba for meg.
Det setter jeg stor pris på. Har vel aldri i mitt liv følt bønn som en så konkret kraft som da mange ba for meg samme dag som legen hadde sagt jeg kanskje kom til å dø.

Til og med vilt fremmede tok kontakt. Jeg var uten telefon, men en av dagene på sykehuset kom en sykepleier inn med en sykehustelefon på rommet mitt.
“Du, hvis du orker, så er det noen som vil prate med deg. De tror ikke du kjenner dem, men jeg skulle hilse og si at de er… eh, kristne.
Jeg tok imot røret, og i den andre enden var en fyr med bred østfolddialekt som sa følgende: “Hællæ David, du kjenner ikke oss, men jeg ville bare at du skulle få vite at vi er en bønnegruppe her i området som akkurat nå er samlet og ber for deg. Vi er nok maks 200 meter i luftlinje fra der du ligger nå, en liten gjeng som tenker på deg og ber for deg. Bare så du veit at vi er her. Er det forresten noe du trenger, som du vil vi skal komme bortom med?”

Sånt er rimelig unikt. Som troende er man del av en storfamilie bestående av vilt fremmede som bryr seg. Man blir rett og slett litt satt ut. Og veldig rørt og takknemlig.

Og du, Svein Magne, var også blant dem som holdt meg oppe i bønn. TUSEN TAKK!

Men så stusser jeg, da. For nå skaper du overskrifter fordi du er motstander av korona-vaksine. Dagen gjengir deg på f.eks. følgende: “Hvis du ønsker å leve, hold deg langt unna sprøyta.”

Og: “De som har tatt sprøyta trenger nåde og kraft fra Gud, slik at han restarte kroppen igjen og helbrede det som er blitt skadd på innsiden.”

Du er ikke alene. Skremmende mange av mine “trossøsken”, selv mennesker jeg er likesinnet med på mange andre områder (ja, selv mange forfektere av nådebudskapet), videreformidler nå absurde teorier på nett og har gjort vaksinemotstand til sitt nye evangelium. En i utgangspunktet sunn skepsis til “mainstream media” har blitt erstattet med en usunn omfavnelse av absolutt alle bullshit-kanaler som sier det motsatte av seriøse journalister og forskere.

Jeg begynner nå å forstå litt av hvorfor enkelte folk av en slik “legning” også så lett lar seg lure av falske profeter og spekulativ endetidsteologi. Eller hvordan de kan de tro at jorda er 6000 år gammel. Eller hvorfor de glatt svelger påstander fra sekteriske ledere.
Det er liksom en slags gjennomgående … greie, i mangel av bedre ord.

Skjønner derimot ikke hvorfor folk som tror på han som presenterte seg selv som SANNHETEN, på død og liv vil hoppe inn i samme bås som Q-folk og konspirasjonsteoretikere og andre som nekter å ta åpenbare fakta inn over seg.

Det er rett og slett ræva reklame for evangeliet at Sannhetens disipler så lett omfavner løgner.

Joda, man kan få blodpropp av vaksine. Man kan få hjerteposebetennelse. Og andre bivirkninger. Men så å si alle forskere og helsepersonell er enige om at oddsen for å få nettopp disse tingene er langt, langt større uten vaksine.

Jeg fikk mest sannsynlig blodpropp fordi jeg ikke var vaksinert. Og det holdt på å koste meg livet. Fortsatt er ikke ting som de skal, jeg har ikke hatt hvilepuls under 150 på over en måned, og det er mest sannsynlig bare enda en ettervirkning av dette “ufarlige” viruset (selv om de fortsatt jobber med å finne ut av det). Jeg var i utgangspunktet en helt frisk fyr, utenfor alle risikogrupper, som likevel ble rammet usedvanlig hardt. Dette viruset er ikke bare en liten forkjølelse, selv om det heldigvis bare fortoner seg slik for de aller fleste. Og det virker nesten helt tilfeldig hvem som rammes hardt og ikke – selv om forskerne forhåpentligvis finner noen årsaksforklaringer på sikt (jeg deltar selv som forsøkskanin i den forbindelse).

Det er liten – ingen – tvil om at vaksinen totalt sett redder liv.

Derfor er det så trist når folk som representerer Jahve Rapha – Herren vår lege – offentlig skremmer folk fra å ta i bruk redskaper som andre ber om å få. Hvis jeg skulle brukt sterke ord, ville jeg kalt det djevelsk, siden slikt rett og slett setter utsatte folk i livsfare. Men så sterke ord skal jeg bare flørte med i denne sammenheng, i motsetning til enkelte religiøse vaksinemotstandere. Jeg vil heller bruke gammelmodige ord som “villfarelse” og “forførelse”.

For all del, jeg har full respekt til de som velger å avstå fra vaksine, enten på grunn angst (gitt dem av bl.a. predikanter) eller helsemessige årsaker. Alle er frie til å gjøre som de vil. Men til dere som ikke tar vaksinen: Please vær ekstra forsiktig når du omgås andre inntil denne driten her er over. For jeg unner ingen andre å gjennomgå det samme som meg.

*

Svein Magne, jeg la ut dette offentlig. Og det er som nevnt med en bismak, for Bibelen sier vi skal henvende oss direkte til en bror aller først. Men vi ser også at apostlene selv (uten sammenligning forøvrig) “sa hverandre imot like opp i ansiktet”, når det gjaldt saker som angikk mange andre. Siden du så frimodig tar opp disse tingene i all offentlighet og henvender deg såpass direkte til enkeltmennesker, tillater jeg meg altså samme freidighet. Jeg velger å tro at en person som er såpass direkte i tonen tåler en direkte tone tilbake igjen.

Og med det samme vi er inne på brudd på bibelske prinsipper, så har jeg enda en ting jeg må mase om. For Jesus var rimelig tydelig på at nettopp helbredelse aldri må blandes med penger. “For intet har dere fått det, for intet skal dere gi det.” Selv om vi alle trenger en inntekt, er det jo ulike måter å koble visse ting på. En arbeider er sin lønn verdt, og selv Jesus mottok donasjoner. Ikke noe galt i det. Jeg tenker likevel det er uhyre viktig at man aldri, verken indirekte eller direkte, formidler til syke at deres muligheter for helbredelse er proporsjonal med deres giverglede. Her føler jeg ikke du alltid har vært like prinsippfast eller tydelig nok.

Her skiller jeg meg riktignok ut fra dine sterkeste motstandere. For jeg tror nemlig ikke du er en grisk fyr. Jeg tror du er oppriktig.
Jeg så deg nemlig på nært hold, helt i begynnelsen av din “helbredelses-karriere”, da jeg skulle være sjåfør for deg på et kristent stevne. Jeg hadde regna med vanlig møtetid, at du i likhet med predikanter flest skulle kjøres til hotellet sånn i 22-tiden. Men da klokka var 03, holdt du fortsatt på med å be for enkeltindivider. Og det var ikke mye hykleri der i gården; du tok deg tid til hver eneste en, og du oste av troverdighet. Selv for en kristen-pønker som hata amerikanske TV-predikanter.

Jeg husker også da vi satt i bilen på vei til hotellet, og du spurte: “David, er det noen puber eller cafeer åpne i området her nå?”
Jeg skjønte at du ikke spurte fordi du ville drikke alkohol. Jeg måtte beklage og si at alt nok var stengt, hvorpå du sa: “Det var synd, for jeg skulle så gjerne prata med noen mennesker. For du skjønner, David: Jeg er så UTROLIG glad i mennesker!”

Du løy ikke. Jeg trodde på deg, og jeg tror på det fortsatt. Etter nærmere åtte timer med preken og forbønn, hadde du lyst til å bedrive sjelesorg og evangelisering. Og jeg lukta der og da at du var en ekte fyr, med oppriktig omsorg og kjærlighet for folk.

Så gikk årene, og du ble mest forbundet med teletorg og manipulative metoder. Og nå kommer konspirasjonsgreiene i tillegg.

Det gjør meg så uendelig trist, kjære Svein. Både på dine og evangeliets vegne. Jeg veit ikke om du har hatt dårlige rådgivere eller bare kommet skeivt ut fra hoppkanten. Men jeg sliter fortsatt med å tro at du er en juksemaker eller sjarlatan, slik de fleste rundt meg tror. For det var et skikkelig ekte menneske jeg møtte på 1990-tallet.

Derfor kommer jeg til å be for deg og velsigne deg. Jeg kommer blant annet til å be om at du skal finne tilbake til det som var der i utgangspunktet. Før spekulativ kobling mellom penger og helbredelse (og konspirasjonteorier) ble ditt varemerke i offentligheten.
For jeg tror nemlig du har en nådegave.

Back to basic, bror. Og det sier jeg med ektefølte tårer.

Kjære Svein Magne, jeg håper du vil fortsette å be for meg også. For korona preger altså fortsatt livet mitt i stor grad.

Og det er jo “bibelsk” å be for meningsmotstandere. På den måten kan vi begge veie litt opp for disse andre “ubibelske” greiene våre. 🙂

Gud velsigne deg, Svein Magne.

*


Og nå kan jeg jo være “profet” nok til å vite at kommentarfeltet vil bli fullt av folk som viser til “alternativ forskning”, eller som har en helt egen måte å lese offentlig statistikk på. Men da må jeg på forhånd si at jeg for tiden er ganske redusert på grunn av ettervirkningene av et visst virus, og at jeg derfor må prioritere hva jeg engasjerer meg i. Med en hvilepuls på 150 døgnet rundt forbeholder meg også retten til å ikke bli ALTFOR engasjert i heftige debatter. 🙂 Selv er jeg mest opptatt av fredfulle nerderier rundt gnostisisme i øyeblikket. Men dere andre må gjerne diskutere i vei – kommentarfeltet er deres! Kun usaklige eller hatefulle kommentarer slettes. Men husk at mange linker i et innlegg kan føre til at spam-filteret blokkerer kommentaren automatisk uten at jeg oppdager det. Det er altså ikke jeg som sensurerer.

*

Ikke til å stikke under en stol at jeg i likhet med Svein Magne er avhengig av støtte for å få ting til å gå rundt. Har riktignok ikke helbredelsens nådegave, bare denne rare bloggen. Men uhyre takknemlig for alle patroner! De hjelper meg til å skrive mer om alt det jeg tror på.

27 thoughts on “Åpent brev til Svein Magne Pedersen

 1. Jepp.. dette skulle du aldri ha lagt ut offentlig, det er og blir feil å nedsnakke Guds skapninger, og når du prøver å pynte på dette blir det hvertfall feil.. sorry men det er sannheten..
  Dette bidrar kun til videre spekulasjoner og hiver bensin på bålet..

  • «Nedsnakke Guds skapninger»? Kanskje det er derfor enkelte kristne seiler for langt avgårde med konspirasjoner, siden det tydeligvis er en berøringsangst overfor predikanter «som ikke bør nedsnakkes eller kritiseres»?

  • Forkynnelsen og forkynneren (Svein Magne) henger nøye sammen. Når forkynneren og forkynnelsen over tid har sporet av/blitt usunn, er det sunt og bibelsk at det korrigeres åpenlyst i kjærlighet. Og da må også forkynneren nevnes. Sjelden man får presentert en så ryddig og betimelig formaning som oser av respekt og oppriktig kjærlighet. Tipper det koster David mye å få det på trykk, det gjør litt vondt. Og det er et bra tegn.
   Jeg satt ikke igjen med en opplevelse av 1-0 til David. Jeg tenker 20-0 til guds rike, og der er Svein Magne også

  • Selv om dette er gammelt, svarer jeg nå. Å skrive dette offentlig, er nettopp fordi dette er noe også andre kan ha stor nytte av å lese. Eller var det også feil å publisere brevene i Det nye testamente, da disse skulle vært mellom avsender og mottaker?

 2. Takk David forstår du trekker frem denne betente saken. Ber for deg at du skal få tilbake livet og helsen. At du skal få kreftene tilbake og at bivirkningene etter covid skal vike fra din kropp. Takk for din ærlighet og vennlighet i de ordene du skriverier som Kai Eliassen over her skriver. Du er ryddig og vennlig i det du skriver. Det skremmer meg st så mange hiver seg på disse konspirasjonsteoriene.
  Gud velsigne deg David.
  Og takk for at du tar opp det med at Svein Magne Pedersen tar seg betalt for å be for folk. Det mener jeg er helt forkastelig og tragisk. Guds velsignelse og nåde er gratis til alke❤️

 3. Takk David forstår du trekker frem denne betente saken. Ber for deg at du skal få tilbake livet og helsen. At du skal få kreftene tilbake og at bivirkningene etter covid skal vike fra din kropp. Takk for din ærlighet og vennlighet i de ordene du skriverier som Kai Eliassen over her skriver. Du er ryddig og vennlig i det du skriver. Det skremmer meg st så mange hiver seg på disse konspirasjonsteoriene.
  Gud velsigne deg David.
  Og takk for at du tar opp det med at Svein Magne Pedersen tar seg betalt for å be for folk. Det mener jeg er helt forkastelig og tragisk. Guds velsignelse og nåde er gratis til alle❤️

 4. Takk for dine kloke og forstandige ord, David. Dette er det tydelig at du har både bedt og tenkt mye over før du satte deg ned for å skrive. Forbilledlig, rett og slett.

 5. Helt enig med deg her David. Både ‘rosen og risen’ til Svein M. P.
  Synes du behandler han nyansert. At du er tydelig må slike som han tåle, da en del predikanter selv har en tendens til å ytre seg om så mangt. Da er det bra med slik feedback

 6. Takk David for et forbildelig eksempel på hvordan man i brorskap ser nødvendigheten av å korrigere uviselige og skadelig utsagn fra en kjent forkynner. At så mange gode oppriktige kristne så villig lar seg forføre av de underligste og direkte demoniske konspirasjons teorier er som du nevner med på å gi godtfolk inntrykk av at “kristne” er folk som tror mer på tøv på facebook enn klare sannheter.

 7. Hadde ein god prat med ein trus-bror om same tema igår.
  Eg er enig med deg i alt bortifrå eit par ting som eg reagerte på i artikkelen:
  1. I ein tidlig paragraf snakkar du om kristne som har den “legning” at dei “lett lar seg lure av falske profeter og spekulativ endetidsteologi. Eller hvordan de kan tro at jorda er 6000 år gammel…” og så refererer du i neste setning til “folk som tror på han som presenterte seg selv som SANNHETEN…”
  Blei berre litt forundra over koblinga mellom spekulativ endetidsprofeti og skapelse.
  og den litt sjølvmotseiande fortsettelsen.
  Skal skapelse for ca. 6000 år sidan no sjåast på som nok ein villfarelse? Ja, endetidstolkning kan ofte vere spekulativ der store scenarier er byggt utifrå nokre få tendensiøse vers,
  Men derimot vil ei forholdsvis rett fram lesning av Bibel-kronologi og ættetavler føre oss omtrent 6000 år tilbake til Adam (pluss minus, og med litt variasjon dersom ein legg septuagint-versjonen til grunn). Når “Han som er SANNHETEN (som du seier i neste pust) også erklærte at Adam og Eva var skapt “i begynnelsen av skapelsen” så er det litt underlig at du ser på dette som ein konspirasjon.
  Det finns ikkje ein einaste Bibel-forfattar som gir ei anna lesning av skapelsen enn ei historisk lesning (Frå Moses i 1.Mos til Johannes i Johannes Åpenbaring), og når Jesu ættetavle blir kobla direkte tilbake til Adam (Matt.1) og han sjøklv stadfesta historisiteten til GT-personar som Jona, Lot, Noa og Adam m.fl., så er det mildt sagt underlig at du kategoriserer menneske som trur på Bibelen si skapar-framstilling som tilbøyelige til konspirasjonar.
  «Har dere ikke lest at Skaperen FRA BEGYNNELSEN av skapte dem som mann og kvinne (Matt 19:4).
  Meiner du at vitenskapen er så absolutt truverdig mtp datering? Er den uten forutinntatte holdningar?
  Når tenker DU denne begynnelsen var? Og på kva grunnlag kan du omskrive Bibel-kronologi for å få dette til å gå opp teologisk? Vil du bruke standard svar som “det var mytiske overdrivelsar”? Kva skjer då med Bibelens truverdigheit på alle andre punkt?
  Ja, eg er smertelig klar over at den moderne vitenskapen og Bibelen generelt ikkje harmonerer her – nokre få vitenskapsmenn utgjer unntaket. Men “since when” har menneskeleg fornuft harmonisert med Bibelen? Hadde vore interessert i å høyre om di alternative tolkning av skapelsen. Ellers har jo organisasjonar som SKAPER ein del fine artiklar om dette temaet (www.skaper.no), eller http://www.creation.com osv for engelsk-språklige. Dei har også, etter mi meining, ganske gode svar på fleire problemstillingar mtp datering, evolusjon, geologi +++
  Interessert i å høyre kva du tenker om dette.
  2. Heilt til slutt, har du vurdert om ordet “Bullshit” (okseskit) er OK å bruke? Er nok vanlig og følest kanskje ikkje like sterkt på norsk, men i engelsk setting er det etter mi erfaring eit ord få kristne ville ha tatt i sin munn. Berre nemner det til slutt…

  • 1. Jeg tenker at det er viktig å skille mellom hva vitenskapen faktisk KAN si oss noe om i øyeblikket, og hva den IKKE kan si oss noe om i øyeblikket.
   Jordas alder kan den si mye om. Jesu guddommelighet kan den verken bekrefte eller avkrefte. It’s a different ball park.
   Har skrevet et eget blogginnlegg om dette (riktignok kun åpent for patroner): https://www.davidsliv.com/om-vitenskap-og-tro-sann/
   2. Bullshit betyr oksebærsj, og jeg har ikke noe særlig anstrengt forhold til bruken av et slikt ord. Oksebæsj lukter vondt og er ikke noe spiselig, og dermed et godt bilde på mange meningsytringer. 🙂 I amerikansk kristenhet er det et fy-fy-ord, siden deler av amerikansk kristenhet har et prektighets-syndrom som mange forveksler med ekte åndelighet.
   Her vil sitere min egen omskrivning av Bergprekenen: “Jeg vet om kristne som er opptatt av å sensurere banning, mens de selv bruker bibelvers på en måte som stikker i øra på Gud.” (Resten av talen finner du i dette innlegget, som er åpent for alle: https://www.davidsliv.com/far-har-gjort-det-sa-genialt/)

   • For å sitere Frank Turek: Vitenskapen SEIER INGENTING, vitenskapsmenn GJER DET!
    Javisst seier vitenskapen (den rådande vitenskapen) mykje om jordas alder. Men for det første er utvidinga av evolusjonær tid nødvendig for å få teorien til å gå opp, og den har vokse for kvart tiår som har gått sidan Darwin.
    I tillegg er dateringsmetodene (C14 og andre) svært kontroverielle.
    “Jordas alder kan den si mye om”. Der er sjølvsagt mange motforstillingar mot det evolusjonære bildet. Her har du t.d. 101 argument for eit ungt univers:
    https://creation.com/age-of-the-earth

 8. Gud er i ditt DNA… inntil man injiserer et modifisert DNA. Den eksperimentelle cocktailen består også av over 99% graphene oxide (og dette er påviselig gift). Grunnen til at de må ha flere doser er at de skal teste hvor mye mennesket kan tåle. Graphene oxide er en conductor som gjør at vi ikke lenger snakker om internet of things (IOT) men internet of bodies (IOB). Dette handler om 100% kontroll og økonomisk makt.

  Dette er de mørke krefter som står bak.

  Vi lever på en jord hvor alt har en motpol (Lys/mørke, godhet/ondskap og så videre)… Hvis Gud eksisterer så eksisterer også det motsatte. På samme måte som at Gud er usynlig så er også Satan det. Men hans disipler jobber hardtmed å tjene hans formål. Nemlig det å fjerne alt det gudommelige og de troende.

  Dersom jeg hadde tatt den eksperimentelle medisinen (hvorav menneskeheten i disse dager deltar i en klinisk utprøving) så hadde jeg også i ren frykt hatet alle som ikke tar den. For hva om jeg tok feil? Hva om disse gale faktisk hadde undersøkt og funnet ut ting jeg har selv ignorert?

  Jeg ønsker deg alt godt. Du er modig og fortjener at du kommer tilbake styrket ut av dette.

  Jeg hadde selv en variant av viruset i fjor (fra februar til slutten av juni) og det var irriterende. Det som hjalp meg mye var store doser av C vitamin. 1000MG brusetabletter (anbefalt daglig dose er 1 tablett, Jeg tok opp til 5 om dagen når jeg følte meg dårligst. De virker veldig raskt… så raskt som innen en halvtime til en time.

  Sjekk ut noe som heter pine needle tea. Furunåls te (6 ganger mer vitamin C enn appelsiner). Du finner oppskrifter om du googler.

  Hold deg unna stråling så mye som mulig (Wifi, 5G etc) Det forverre symptomene. Unngå nyheter og for mye sosiale medier, det er også ren gift og påvirker vår helse mer enn folk vet.

  Sender deg varme tanker og ber at dine hjelpere ser til at du kommer deg raskt!
  Lys og Kjærlighet <3

 9. Hei David!
  Veldig bra skrevet, og super takling av hele situasjonen! Vær frimodig!
  Dad

 10. Hei David.
  Eg har bare et spørsmål om korleis helsevesenet behandla deg for å få deg frisk fra Covid?
  Fekk du medisinsk behandling heime før du vart så dårlig at du måtte inn på sjukehuset?
  Kva type medisin fekk du?
  Det fins fleire typar medisin som er effektive mot Covid :F eks :Remdesvir, Ivermectin og vitamin c. Spesielt er desse effektive i starten av covid, gjerne mens du er heime.
  Remdesvir var det dei brukte for å få Donald Trump frisk fra Covid.
  Når eg les om covid, så ser det ut som om alt fokus er på vaksina og lite på medisin som gjer folk frisk og som gjer oss naturlig immun mot covid etterpå.
  Og når virkninga av vaksina vert redusert, så er det bare å kjøre på med nye dosar.
  Eg trur storting og regjering er i lomma på vaksineindustrie…

  • Storting og regjering er hjernevasket av FHI som gjør som GAVI (Bill og Melinda Gates foundation) vil…

   Følg pengene…

  • Ove Inge, du skriver: “Eg har bare et spørsmål om korleis helsevesenet behandla deg for å få deg frisk fra Covid? Fekk du medisinsk behandling heime før du vart så dårlig at du måtte inn på sjukehuset? Kva type medisin fekk du?”
   Vel, i likhet med altfor mange mannfolk i min alder var jeg dessverre altfor treg med å gå til lege. Jeg gikk ikke til lege før jeg fikk blodpropp, etter over en måned med tungpust og utmattelse. En av legene sa følgende: “Hadde du venta to dager til med å oppsøke lege, kunne dette gått riktig ille …”

 11. Les! Les!
  Men du vet vel bedre enn denne karen…
  Fransk Nobelpris-vinner advarer: Vaksinene stimulerer til farligere varianter. Ber folk om å ikke ta vaksinen.

  Luc Montagnier, en fransk virolog og mottaker av Nobelprisen i medisin i 2008 for sin oppdagelse av det humane immunsviktviruset (HIV), har nylig avslørt farene ved COVID-19-vaksinene. Montagnier diskuterte saken i et intervju med Pierre Barnérias fra Hold-Up Media, som utelukkende ble oversatt fra fransk til engelsk for RAIR Foundation USA.

  Vaksinene stopper ikke viruset, argumenterer den fremtredende virologen, de gjør det motsatte – de «mater viruset» og letter utviklingen til sterkere og mer overførbare varianter. Disse nye virusvariantene vil være mer motstandsdyktige mot vaksinasjon og kan forårsake flere helsemessige konsekvenser enn deres «originale» versjoner.

  Under intervjuet omtalte professor Montagnier vaksineprogrammet for koronaviruset som en «uakseptabel feil.» Massevaksinasjoner er en «vitenskapelig feil så vel som en medisinsk feil», sa han. «Historiebøkene vil vise det, fordi det er vaksinasjonen som skaper variantene.» Montagnier forklarte at «det er antistoffer skapt av vaksinen», og tvinger viruset til å «finne en annen løsning» eller dø. Det er her variantene skapes. Det er variantene som «er en produksjon og et resultat av vaksinasjonen.»

  Montagnier beskriver at mutasjonen og styrking av viruset skjer på grunn av fenomenet kjent som Antibody Dependent Enhancement (ADE). ADE er en mekanisme som øker et viruss evne til å komme inn i celler og forårsake en forverring av sjukdommen. ADE oppstår når antistoffene som genereres under en immunrespons gjenkjenner og binder seg til et patogen, men de klarer ikke å forhindre infeksjon. I stedet fungerer disse antistoffene som en «trojansk hest», slik at patogenet kan komme inn i celler og forverre immunresponsen.

  En pionér i forskning på virus
  Store norske leksikon skriver om Montaigner:

  Luc Montagnier er en fransk forsker som i 2008 sammen med Françoise Barré-Sinoussi mottok Nobelprisen i fysiologi (medisin) for oppdagelsen av hiv-viruset.

  I 1983, to år etter at sykdommen aids var blitt beskrevet første gang, lyktes Montagnier og Barré-Sinoussis team ved Pasteurinstituttet i Paris i å isolere et retrovirus som senere fikk navnet HIV. Dette regnes som oppdagelsen av viruset. Året etter ble det av andre forskere ført bevis for at viruset var årsaken til aids.

  I 1993 grunnla Montagnier i samarbeid med UNESCO Fondation Mondiale Recherche et Prévention SIDA (World Foundation for AIDS Research and Prevention).

  Hvorfor har myndighetene betong i ørene?
  Stadig flere seriøse forskere er i likhet med Luc Montaigne kommet til tilsvarende resultater. Det gjelder oppfinneren av mRNA-vaksinene Robert Malone, og det gjelder den berømte belgiske virologen Geert Vanden Bossche.

  Bossche har jobbet for en rekke av de store farmasøytiske selskapene, som GSK Biologicals, Novartis Vaccines og Solvay Biologicals, samt for Bill & Melinda Gates Foundation’s Global Health Discovery og Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI).

  Han har sendt et åpent brev til WHO der han begrunner sin advarsel: Mass infection prevention and mass vaccination with leaky Covid-19 vaccines in the midst of the pandemic can only breed highly infectious variants.

  Får disse alvorlige advarslene og faktaene myndighetene til å tenke seg om? På ingen måte. De demonstrerer at de er fullstendig i lomma på de farmasøytiske gigantene og i stedet for å ta vaksinepause, gjennomfører de mer og mer fascistiske metoder mot ikke-vaksinerte, metoder som vi ikke har sett maken til i antatt demokratiske land etter annen verdenskrig. Ikke minst gjelder dette land som Australia, Frankrike og Tyskland.

  Og hva med legene? De fortsetter å vaksinere til tross for så alvorlige advarsler fra så kompetent hold. Hvilke norske leger vil stå fram og si at de har bedre vitenskap på dette enn Malone, Bossche og Montaigne? Og hvis de er i tvil, hvordan kan de fortsette å pumpe potensielt farlige vaksiner inn i kroppene til sine pasienter?

 12. I lys av manglende kunnskap fra og overblikk ang vaksinens egentlige formål så er jeg ikke forundret. Svein Magne Pedersen har et problem og det er at han snakker sant når han sier at vaksinen er gift, men man må ikke snakke sant i disse tider, det er fy fy. Problemet til Ålskjær er at han ikke har hverken kunnskap eller empiriske fakta for å underbygge sin synsing. Så la meg presentere noen empiriske fakta heller. Det er faktisk ingen grunn til vaksinere noen for et patentert coronavirus som angivelig har en dødelighet på 0,2-3 % – fra en RT-PCR test som ikke tester for virus, men for et hvilket som helst genetisk materiale. Vi vet at RT-PCR testen IKKE kan brukes til å diagnostisere SARS – Cov-2. Så over til “Vaksinen” Faktum er at dette er IKKE en “vaksine” Denne mRNA “vaksinen” faller ikke inn under det som faglig defineres som vaksine altså en eller flere injeksjoner som vil stimulere et individ sitt immunforsvar til å fremkalle en immunrespons. Disse injeksjonene er gen teknologi og meget sannsynlig en patogen promotor.
  Messenger RNA er et mellomledd mellom gen og protein, og proteinet fremkaller immunresponsen, ikke RNA. Innholdet i denne injeksjon er gitt på en eksperimentell basis – det er et syntetisk messenger RNA som settes inn i det menneskelige systemet for å aktivere cellen for å produsere, i dette tilfellet, et piggprotein. En mRNA-vaksine er som sagt ikke en vaksine, fordi den IKKE fremkaller en immunrespons. Hva det er, er eksperimentell genteknologi

  Autoimmun sykdom oppstår når kroppens immunsystem ikke kan se forskjellen mellom sine egne celler og fremmede celler, og får kroppen til å angripe sine normale celler. Det har blitt antydet at “molekylær etterligning” kan bidra til dette problemet, med antistoffer mot SARS-CoV-2 som kryssreagerer med strukturelt like vertsproteinsekvenser og hever en akutt autoimmun respons mot dem.

  Det er heller ikke helsemessig nødvendig å vaksineres da dødeligheten ligger på litt over 0,1-2 %. Det er omtrent som et sesonginfluensa virus – kroppens eget immunforsvar tar seg fint av dette , dets opphav er fra en politisk og økonomisk kilde. Har ingenting med helse å gjøre. De dør flere av vaksinene enn av covid-19.

  Dr Mike Yeadon former Pfizer’s chief science officer and vice-president of Allergy & Respiratory Research, and also part of their global research and development team.
  Dr. Mike Yeadon exposes how the covid vaccines were “fraudulently” approved and haven’t even been proven to be effective.

  https://www.bitchute.com/video/WGPfgrmx5jq9/
  ___________________________________________________

  Karen Kingston tidligere analytiker og ansatt i Pfizer bekrefter Graphene Oxide i Vaksinen. Dette er gift så Svein Magne Pedersen har helt rett.
  Så ta inn reell fakta og ikke vaksine propaganda og konspirasjons teorier fra hovedstrøms pressen. So here we go:
  https://nexusnewsfeed.com/article/health-healing/former-pfizer-employee-confirms-poison-in-covid-kill-shot/

  https://www.bitchute.com/video/aLlcbtmt1VHm/
  Kilde:
  https://childrenshealthdefense.org/defender/vaers-deaths-injuries-reported-cdc-covid-vaccines-moderna-pregnant-women/
  Nearly 11,000 Deaths After COVID Vaccines Reported to CDC, as FDA Adds New Warning to J&J Vaccine

  Av de 10 991 dødsfallene som ble rapportert 9. juli, skjedde 22% innen 48 timer etter vaksinasjon, 15% skjedde innen 24 timer og 37% forekom hos mennesker som ble syke innen 48 timer etter at de ble vaksinert.

  Denne ukens data for 12 til 17-åringer viser:

  14 003 totale bivirkninger, inkludert 866 vurdert som alvorlige og 14 rapporterte dødsfall. To av de ni dødsfallene var selvmord.
  Den siste rapporterte døden inkluderer en 13 år gammel gutt (VAERS ID 1431289) med en tidligere historie med COVID som fikk hjertestans og døde 17 dager etter vaksinasjon med Pfizer.
  Andre rapporter inkluderer to 13 år gamle gutter (VAERS ID 1406840 og 1429457) som døde to dager etter å ha mottatt en Pfizer-vaksine, tre 15-åringer (VAERS ID 1187918, 1382906 og 1242573), tre 16-åringer ( VAERS ID 1420630, 1225942 og 1386841) og tre 17-åringer (VAERS ID 1199455, 1388042 og 1420762).

  2040 rapporter om anafylaksi blant 12- til 17-åringer med 99% av tilfellene.
  tilskrives Pfizers vaksine, 1,1% til Moderna og 0,2% (eller fire tilfeller) til J&J.
  377 rapporter om myokarditt og perikarditt (hjertebetennelse) med 373 tilskrevet Pfizers vaksine.
  65 rapporter om blodproppssykdommer, med 64 tilskrevet Pfizer og 1 tilskrevet Moderna.
  Denne ukens totale VAERS -data, fra 14. desember 2020 til 9. juli 2021, for alle aldersgrupper tilsammen viser:

  23% av dødsfallene var relatert til hjertesykdommer.
  50% av de som døde var mannlige, 45% var kvinner, og de resterende dødsrapportene inkluderte ikke avdødes kjønn.
  Gjennomsnittsalderen for død var 75 år.
  9. juli rapporterte 2857 gravide bivirkninger knyttet til COVID -vaksiner, inkludert 1072 rapporter om spontanabort eller for tidlig fødsel.
  Av de 5.049 tilfellene av Bells parese som ble rapportert, ble 63% tilskrevet Pfizer -vaksinasjoner, 35% til Moderna -vaksine og 5% til J&J.
  445 rapporter om Guillain-Barré syndrom, med 51% av tilfellene tilskrevet Pfizer, 37% til Moderna og 17% til J&J.
  127 421 rapporter om anafylaksi med 48% av tilfellene som tilskrives Pfizers vaksine, 45% til Moderna og 7% til J&J.
  9 471 rapporter om forstyrrelser i blodet. Av disse ble 4 998 rapporter tilskrevet Pfizer, 2845 rapporter til Moderna og 1 582 rapporter til J&J.
  1 991 tilfeller av myokarditt og perikarditt med 1336 tilfeller tilskrevet Pfizer, 599 tilfeller av Moderna og 52 tilfeller av J & Js COVID -vaksine.

  ————————————————-

  Dr. Astrid Stuckelberger is an international health scientist conducting and directing researches from clinical to epidemiological on to science for policy-makers since 25 years. After a PhD in Public Health on population health men women differential, she pursued her career at the Geneva University Hospital and at the Faculty of Medicine of the University of Geneva where she obtained the higher rank of Privat-Docent.

  She is also professor at the University of Applied Science and senior lecturer at the University of Lausanne and collaborate with several universities in the world. Astrid was recently awarded the title of Honorary Professor of the Institute of Bioregulation and Gerontology of the Russian Academy of Medical Science, and is invited Professor in different universities. She is the president of the Geneva International Network on Ageing funded with WHO.

  Awards:
  – UN Secretary-General Kofi Annan Award for international achievements (New York)
  – Honorary Professor, Institute of Bioregulation and Gerontology in St Petersburg, of the Russian Academy of Medical Science
  – « 100 personalities « in Switzerland (Hebdo 100)
  – Honorariat, Swiss Society of Gerontology and Geriatrics and International Association of Geriatrics and Gerontology (IAGG)

  Recognition letters for accomplishments :
  several from UN, EU and Swiss agencies, WHO DG and departments, President of the World Bank, President of Switzerland, President of Senegal, Head of UN and WHO Departements, Goverment Ministers, head of Swiss academic and health institutions and more.

  12 books & about 200 scientific articles, policy papers, governmental and UN reports. Regular media coverage.

  https://www.bitchute.com/video/uOqvhZdAdXOv/

  ———————————————————————————————————————-

  Så ta en titt på hva teknokrat eugenikerne som Klaus Scwab i WEF samt Lock step dokumentet Scenario For future development fra Rockefeller foundation planlegger istedet for å trakassere Svein Magne Pedersen for at han snakker sant.

  Her er det : Les, Lær og forstå !
  1. OPERATION LOCK-STEP
  https://behind-the-news.com/operation-lock-step-the-sinister-agenda-behind-covid-19/
  2. https://watcot.org/lock-step-scenario-compliments-of-the-rockefeller-foundation/

  Eller sov videre. Valget er ditt.

  • Siden du gir meg valget der på slutten, velger jeg å trekke dyna godt over meg og trykke på snooze-knappen. Er nemlig ganske sliten. Natta!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Why ask?