Alternativ til patron-løsning

Denne bloggen er altså kun åpen for patroner.

Men det er en del som spør om det finnes alternative måter å få tilgang på. Derfor gjør jeg som følger:

Alle som støtter arbeidet mitt med et engangsbeløp på 500 kroner, får det magiske passordet som åpner alle innlegg, og dermed livsvarig tilgang til Davids liv.

Bruk Vipps 94 12 36 34, og oppgi e-posten din, så er passord på vei. Oppgir du i tillegg postadressen din, sender jeg deg et eksemplar av boka “Og det MENER jeg” som en takk. (Boka inneholder gamle blogginnlegg som nå er slettet.)

Du kan også bruke Paypal:
*

MEN. Jeg er fortsatt svært takknemlig for dere som velger å bli patroner og som dermed bidrar fast med ulike beløp. Det gjør at jeg vet hvor mye tid/ressurser jeg kan bruke på egne prosjekter fra måned til måned.
Opplegget virker kanskje komplisert for noen, men det er EGENTLIG ganske enkelt. 🙂

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?