Åge Pøbel

CrazyNights

I dag er det farsdag, og i den anledning vil jeg på nytt trekke fram noen av de “sjokkerende avsløringene” som biografien om fattern kommer til å bringe, når den nå endelig snart er ferdig.

Som at han var en skikkelig rebell i oppveksten. Se bare på bildet over. Han er gutten med fele. Og alle som har hørt fele noen gang, vet jo at det er djevelens instrument.

At Åge var en pøbel, kom ikke minst til syne under russefeiringen. Under kan dere se russekortet hans. Greit at man bare er russ én gang, men det får da være visse grenser for utskeielser!

russ

I “Pappas (t)ro” blir det en god del kritikk av pressen, da jeg under oppveksten ble vitne til hvor løgnaktig de behandlet fatter. Men boka vil nok også hjelpe enkelte journalister litt på veien. F.eks. kan jeg gi avslørende bildebevis på at fattern hadde PRIVATFLY som kid:

FLY (1)

Boka vil forøvrig bestå av 1/3 rene sitater fra taler fatter har holdt gjennom årene. Her er noen eksempler på Åge-quotes:

“Noen religiøse mennesker har så liten karisma at dørene på butikksentrene ikke åpner seg for dem når de kommer.”

“Religion gjør bare livet surt for folk. Jesus tar bort byrder, mens religionen alltid vil LEGGE byrder på folk. Det er i selve religionens natur. Derfor er ikke jeg så veldig religiøs av meg. Men mange forstår ikke hva man mener, når man er pastor og sier at man ikke er religiøs… Å være religiøs er å lage seg en hel drøss av regler, som man tror at Gud vil like at man holder. Og selv enkelte ateister har så mange merkelige moralske regler og bud at det blir umulig for dem å stokke beina. Det finnes ikke-troende folk som er mye mer religiøse enn meg.”

“Mange har laget seg tradisjoner med Bibelen i hånd. Men det var akkurat sånn fariseerne var også, de mente å ha Guds ord på sin side – men var helt på jordet i forhold til ordets ÅND. Evangeliet er det som setter folk FRI fra åk og trelldom, og det er feil når noen forsøker å bruke Det nye testamentet til det motsatte! Er du enig, så si amen! Er du uenig, så si AU!”

“Du må ikke bli innbilsk hvis Gud bruker deg litt, for han har brukt esler før, han! Om du har fått en nådegave til å helbrede eller profetere, så ikke bli så høy på pæra at du ikke kommer inn gjennom døra på grunn av det. For Gud har som prinsipp at Han kun utvelger det som ingenting er.”

“Mange trosmenigheter er litt sånn… hva skal jeg si… AGGRESSIVE, vet du. I begynnelsen var trosbevegelsen veldig aggressiv. Men du skjønner, etterhvert som dette med nåden går inn, så blir du mye mer fri og laidback. Ikke slapp og lat, men FRI. Du kjenner at du til og med kan bli noe BORTIMOT hyggelig å ha med å gjøre, vet du!”

“Kan man røyke hvis man er kristen? Ja, jeg kjenner kristne som røyker. Kommer man til himmelen hvis man røyker? Ja, og man kommer dit sannsynligvis mye fortere, også.”

“Noen ber til Gud om hvem de skal gifte seg med. Men det er ikke Han som skal gifte seg, det er du. “Er dette den rette for meg, Gud?” Gud vil nok sende et slikt spørsmål i retur. For Gud holder ut med alle mennesker, Han. Så spørsmålet er om DU holder ut med denne dama. Eller hun med deg. Viktigere enn Ånd i denne sammenheng, er din ånde.”

“Noen bruker det åndelige som en slags flukt. De får poeng i boka for å stå fremst på bønnemøtene, men saken er at de er på de bønnemøtene fordi de er dårlige ektemenn som ikke orker å ta seg av barna sine. Noen ganger er det bedre å ta med ungene på overnattingstur i skogen, enn å dra på enda en møtehelg og tale i tunger.”

“Jeg har fått så nok av kristne aviser fra Vestlandet. Ja, unnskyld at jeg sier det. Men jeg orker ikke lese dem mer. Og grunnen til det er at de nesten bare formidler politikk, og det i Jesu navn. Enda Jesus har gitt oss i oppdrag å forkynne ordet om FORSONINGEN! La dem nå bare holde på og krangle med alt og alle om alt mulig. Men Jesu budskap handler om forsoning og nåde. “Jamen, Åge, jeg synes det høres ut som om du nettopp krangler med dem, jeg!” Neida, jeg bare forsøker å ANTYDE at det KANSKJE er på tide at kristne fokuserer på evangeliet om Jesus Kristus.”

3 thoughts on “Åge Pøbel

  1. Tenkte på det bryllupsbildet av foreldrene dine. Gerda og Karl viste stor omsorg for barn fra flere nasjoner, visste du at faren din var adoptert fra Nord Korea?

  2. fantastisk bra David. Åge er mitt forbilde og den personen som har fått meg til og gå fra bølle til hvilen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?