18 år gammel tale

Fant en gammel tale holdt på Oslo Kristne Senter da jeg var 30 år. Den er ganske rotete, og jeg snøvler mye – i tillegg til at jeg har en del formuleringer jeg ikke ville ha brukt i dag. Dette var på begynnelsen av det ukorrekte 2000-tallet. (Jeg ville f.eks. ikke sagt at Jesus ikke var “en homofil sauegjeter”, da poenget var at han ikke nødvendigvis var så femi som på bildene av ham – mens majoriteten av alle homofile venner jeg har ikke er utpreget femi.) (I tillegg ville jeg nok vært enda tøffere mot deler av “prosperity”-budskapet.)

OBS! Dette er kun for dere patroner som måtte være interesserte, og jeg ber dere pent om å ikke spre disse linkene videre. Tusen takk for at jeg kan stole på det. (Altså, går bra å spre selve dette innlegget, bare ikke linkene til talene under …)

For dere som vil høre på en litt mer oppdatert yours truly, så nærmer det seg en tale i Kingdomkirken, hvor jeg ifjor bablet offentlig for første gang på tretten år. Velkommen dit!

Men her er preik anno 2002:

(Resten av innlegget er kun tilgjengelig for patroner med det magiske passordet. Du kan bli patron på den klassiske måten eller ved den alternative Vipps-måten)

Protected Area

This content is password-protected. Please verify with a password to unlock the content.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?