Posted on

Fant en gammel tale holdt på Oslo Kristne Senter da jeg var 30 år. Den er ganske rotete, og jeg snøvler mye – i tillegg til at jeg har en del formuleringer jeg ikke ville ha brukt i dag. Dette var på begynnelsen av det ukorrekte 2000-tallet. (Jeg ville f.eks. ikke sagt at Jesus ikke var “en homofil sauegjeter”, da poenget var at han ikke nødvendigvis var så femi som på bildene av ham – mens majoriteten av alle homofile venner jeg har ikke er utpreget femi.) (I tillegg ville jeg nok vært enda tøffere mot deler av “prosperity”-budskapet.)

Lyden er dessverre ikke helt optimal i første klipp, men bedrer seg litt i andre del.

OBS! Dette er kun for dere patroner som måtte være interesserte, og jeg ber dere pent om å ikke spre disse linkene videre. Tusen takk for at jeg kan stole på det. (Altså, går bra å spre selve dette innlegget, bare ikke linkene til talene under …)

Værsågod, her er preik anno 2002:

(Resten av innlegget er kun tilgjengelig for patroner med det magiske passordet. Du kan bli patron HER. Alternativt kan du få tilgang på bloggen på denne måten.)

Protected Area

This content is password-protected. Please verify with a password to unlock the content.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?