Research-tur, Italia, juni 2015

David-på-flyet

Her følger en reprise fra 2015. Dere som har lest “Det mystiske ansiktet”, vil merke at mange av mine opplevelser på research-turene har sneket seg inn i bokas plott.

(Resten av innlegget er kun tilgjengelig for patroner med det magiske passordet. Du kan bli patron på den klassiske måten eller på disse alternative måtene.)

Protected Area

This content is password-protected. Please verify with a password to unlock the content.

2 thoughts on “Research-tur, Italia, juni 2015

  1. Høres ut som dere har kost dere skikkelig. Veldig bra skrevet! Liker filosofien “kommer alltid inn. Alltid.” Grei han Robert Smith. Fikk lyst å sjekke ut Nattverden selv, eller andre gamle originalmalerier. Malerier er alltid mye bedre i originaler enn reproduksjoner. (Ja, alltid.)

  2. Den ene billetten til Leonardo da Vincis Nattverden var fra en guide fra et fransk reisefølge, og den andre fra en guide fra et italiensk reisefølge. Den franske fyren tok dobbel pris, og hun søte og snakkesalige italienske tok halv pris, så vi kom greit ut også på den måten. Maleriet er nesten 9 x 5 meter, og at det var så stort var ikke jeg klar over. Likkledet i Torino er rundt 4 x 1 meter. For meg som er hakket mer tiltrukket av kunst, enn religionshistorie, var kanskje Nattverden den feteste opplevelsen. Men den totale opplevelsen var mildt sagt fantastisk. Milano og Torino med sin sjarm og sine severdigheter er en deilig kombinasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?