Velkommen, Høst!

I morgen tidlig er sommeren 2018 over for min del. Back to the striskjorte and havrelefse.

Men for en sommer det har vært. Deilig!

Og jeg har trua på denne høsten. En høst med løsninger og fullførelser, insha’Jahve. Oh yeah, baby. Råkkenråll og ugabuga.

Første post på høstprogrammet blir en siste-touch på første bok i serien “Veien”, som skal ut på Hermon Forlag i oktober.
Her er omslagsskissen, tegnet av Andreas Nor:

Deretter følger siste økt på “Syv byer og en øy”.

Som jeg forklarer i beskrivelsen av bloggen, vil det variere fra uke til uke, måned til måned, hvilke innlegg som ligger ute til enhver tid, på grunn av mitt behov av å sortere alle disse jernene i ilden.

Nå vil altså innlegg knyttet til “Veien” og “Syv byer og en øy” dominere mye av innholdet de neste ukene. Så vet dere det.
Og når disse prosjektene er i mål, vil bloggen få et hamskifte igjen.

*

I forbindelse med sistnevnte prosjekt, blir det enkelte innlegg om “endetid” og apokalypser og denslags. (BØØØØØ!) (Tittei …) Siden en del av disse vil servere uferdige tanke-kladder som jeg ikke er helt komfortabel med å spre til alt og alle før de er tenkt ferdig, vil kun patroner kunne lese dem.
(BTW, om du er patron og ikke har fått det magiske passordet som åpner alle innlegg, så gi beskjed! Husk at du også er velkommen til å joine den lukkede Facebook-gruppa Kjære patroner.)

*

Til sist vil jeg beklage forsinkelsene til alle dere som har forhåndsbestilt “Og det MENER jeg!”.

Nå er den rett rundt hjørnet. Sånn helt på ordentlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?