“Veien” på vei

HER finner du Hermons høstkatalog, som i disse dager sendes ut til x antall postkasser rundt om i landet.

Jeg ber deg legge spesielt merke til side 17!

*

I salg fra medio november, altså.

Da har jeg fortsatt litt tid til å bli kvitt de siste bunkene med “Og det MENER jeg!”.

P.S.! Siden sistnevnte bok er utgitt på eget forlag og ikke har noe som helst markedsføringsbudsjett eller plass i høstkataloger, er jeg ganske avhengig av word of mouth. Om du har lest boka og tilfeldigvis likte den, må du svært gjerne anbefale den på Facebook eller andre steder. Blir ikke lei meg da! TUSEN TAKK til de som gidder å spre ryktet om boka! 🙂

2 thoughts on ““Veien” på vei

  1. HEI
    Får jeg legge ut historien om “Menighet og ost” som reklame for boka på siden min?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?