Veien blir til mens man skriver


Foto: Jan Luneborg

For en deilig dag i går!

Etter endelig å ha levert et svært forsinket oppdrag rundt lunsjtider, bar det rett ut i solveggen med en god bok, hvor jeg for første gang i år ble nødt til å smøre meg med solkrem. Deilig å tenke på den tiden vi har foran oss nå.
Det forundrer meg at det alltid blir perfekt påskevær hvert bidige år, all den tid påsken kommer på helt forskjellige datoer. Let’s hear it for the værgudene!

Utpå ettermiddagen dro nabo Jan og jeg på en liten tur. Her om dagen dro vi jo på en mer omfattende dagstur og fikk oppleve å se ulv. Men i går bestemte vi oss for å begrense kjøringen, ikke minst fordi det var sent på dagen, og heller utforske mer av nærområdet her i Hobøl.
Vi dro derfor mot Hobøl Kirke (som utgjør et svært spennende kapittel i min slektshistorie), kjørte inn ved et hønseri og opp til enden av en sliten skogsbilvei. Derfra gikk vi inn til Hobøl Varde (bildet over).

Dette var et flott turterreng, og vi bushet rundt i området noen timer. Vi er begge turglade, og liker å ta kjentmannsposter og oppsøke villmarksområder. Men nå forstår vi at vi kanskje har gått over bekken etter vann til tider. Hobøl byr visst også på mye flott natur!

*

Da er det søndag, og dette tegner til å bli en minst like fin dag. Blir vel en tur ut i Guds frie i dag også.

I kveld kommer også lillejenta, som skal være her fram til fredag. Har ingen store påskeplaner ennå, men vi skal nok finne på noe gøy.

Forøvrig har jeg fått ny deadline på “Veien 2”, oppfølgeren til Veien. En aller, aller siste frist. Den leveres mandag 6. mai, ellers blir hele serien rett og slett avlyst.
Så nå rydder jeg alt annet i kalenderen, etter å ha blitt ferdig med andre deadlines den siste tiden (deriblant noe skikkelig møl).
Nå blir det utelukkende jobbing med “Veien 2” fram til første mandag i mai.

Ha en fin søndag, godtfolk!

Liker du mine skriverier? Bli gjerne en patron!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?