Regn og ild over Ringvoll Senter 3 C

Ute skinner sola. Inne sitter jeg og skriver om regn. Ja, og om ild, da.

Riktignok om regn og ild i overført betydning. I dag/kveld/natt skal jeg nemlig fullføre oversettelsen av God, Fire & Revival: Supernatural Scenes & Enduring Principles – The Hebrid Revival, skrevet av John Wesley Adams og Owen Murphy.

Dette er et oppdrag jeg gjør for Prokla-Media Forlag, som skal ha boka ut til sommeren.

Som gamle blogglesere veit, er jeg ikke så begreistret for sånn vekkelsestankegang, fordi den får troende til å vente på en slags mystisk åndsutgytelse i framtiden, framfor å bli bedre kjent med den Ånden som allerede er gitt oss. I tillegg oppfordres det til å be Gud om å gjøre ting som Han allerede har bedt oss om å gjøre.

Men jeg er takknemlig for alle skriveoppdrag jeg får! Dessuten er det en sunn øvelse i selvdisiplin å oversette bøker man ikke er helt på nett med teologisk, uten å ha mulighet til å kommentere underveis.
Akkurat det har jeg fått mye øvelse i det siste året! 🙂

Men for å veie opp litt, kan jeg jo herved reklamere for min egen “Regnet som aldri kommer”, som jeg utga i 2010. Den er forlengst utsolgt, men jeg har fortsatt PDF-fila.
Fyk over en øl (29,- kronasjer) på Vipps 94 12 36 34 og oppgi e-postadressen din, så ligger den i innboksen din i løpet av noen timer. (Har du ikke Vipps, så ta kontakt for andre betalingsmuligheter.)

(Alle patroner som vil ha fila, får den gratis. Bare si ifra.)

OBS! “Regnet som aldri kommer” er skrevet med tanke på kristne lesere, og vil sannsynligvis være helt uinteressant for deg som ikke er troende. Bare sånn til opplysning.

Liker du mine skriverier? Bli gjerne en patron!

One thought on “Regn og ild over Ringvoll Senter 3 C

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?