Ny uke!

Ny uke!

Jeg elsker mandager, i motsetning til The Boomtown Rats (og halve Facebook-feeden). Mandag er faktisk favorittdagen min hver uke. Helt sant.

Det kan jo tyde på at jeg er en heldig mann, som i øyeblikket får lov til å drive med det jeg brenner for. Lucky bastard.

I dag blir det storinnkjøp av konvolutter på Clas Ohlson, fordi ikke rent få “Og det MENER jeg!” skal pakkes og sendes ut. Det strømmer på med bestillinger!
Slik pakking og konvoluttskribleri er rimelig ensformig arbeid, men samtidig utrolig moro!

Denne utgivelsen er jo et prosjekt på siden av alt det andre, med den hensikt å finansiere ny research-tur til Patmos. Har ikke noe forlag i ryggen på denne, og kommer heller ikke til å selge boka i butikk, kun gjennom blogg og fjesboka.

Samtidig som jeg pakker bøker, jobber jeg også med endringer i “Veien”, som kommer på Hermon Forlag i begynnelsen av oktober.
Det gjelds å finne balansen i gjengivelsen av historiske fakta. Prøver meg på noen oppsummerende bolker innimellom all action, men må huske at ikke alle er like nerder som meg, og at det faktisk er en roman jeg skriver, ikke faktabok.

Et lite eksempel er denne sekvensen om Herodes-dynastiet. Blogginnlegget er hentet fra førsteutkastet til boka.
På den ene side er denne sekvensen flere hundre boksider oppsummert på to-tre. På den annen side er det nok fortsatt altfor langt.

Dessuten er jeg selvsagt livredd for eventuelle historiske feil. Så: Kommentarer på Herodes-innlegg mottas med takk!

*

I dag er første skoledag for jentene etter ferien, og Vic skal være hos meg denne uka. I ettermiddag skal vi gå til innkjøp av fisk til akvarium nr 2, noe hun har gledet seg til. Blir spennende å se hva slags nye familiemedlemmer vi ender opp med. Bare de ikke er selvlysende rosa, så.

Håper du som leser dette også får en fin mandag! Husk at Guds nåde er ny hver morgen og at kaffe kurerer gruff!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?