Mye vil ha mer

Sånne skriveuker som jeg hadde forrige uke, er jeg så takknemlig for å kunne ha. Å jobbe konsentrert med tekster i lengre perioder, er svært mye mer effektivt enn å skrive litt nå og da.
Derfor takker jeg dere patroner, som muliggjør slike uker!

Men mye vil ha mer. Jeg er full av inspirasjon og vil så gjerne komme helt i mål med alle disse prosjektene mine.
Derfor kjører jeg herved en offensiv for å skaffe enda flere patroner.

Så: Om du har fulgt bloggen eller arbeidet til yours truly en stund og har tro på det jeg driver med, er du hjertelig velkommen til å bli en patron, bare så du vet det! 🙂

Hvis du lurer på hva i all verden en patron er, så er det altså en som gjennom plattformen Patreon støtter undertegnede med et fast månedlig beløp. Siden Patreon er en amerikansk side, må du velge beløp i DOLLAR. Du kan bidra med alt fra en dollar og oppover.

En dollar er i overkant av åtte kroner. Hvis bare 1/75-del av faste blogglesere hadde bidratt med disse åtte kronene i måneden, kunne jeg ha levd fulltid av skriverier. Så vit at alle monner drar!

Som tidligere annonsert, kan alle nye patroner få bestemme innholdet i et blogginnlegg. I tillegg får patroner et passord som gir tilgang til alle de lukkede innleggene i bloggen.

I øyeblikket har jeg nådd 79 % av neste delmål, som er å skrive på halvtid. Og så har jeg nådd 26 % av den store drømmen om å jobbe med egne prosjekter på fulltid. (Noen stusser kanskje over at de to prosentsatsene er uproporsjonale. Saken er at jeg ikke trenger så mye for å jobbe halvtid, siden jeg da kan ta bedre betalte jobber de to andre ukene. Skal jeg jobbe fulltid, blir budsjettene annerledes. Men det er fortsatt snakk om en svært moderat månedsinntekt – akkurat det jeg trenger i tillegg til royalties og lignende for å overleve.)

Tidligere har jeg funnet på mange stunts, gjerne av typen “selvplaging”, for å skaffe flere patroner. Det har vært morsomt! Problemet er at folk ikke er helt enige om hva som er innafor. Som da jeg sist proklamerte at jeg skulle være totalavholds, vegetarianer og holde meg unna kaffe i et halvt år dersom jeg nådde 50 prosent, og umiddelbart fikk følgende respons: “Jeg melder meg som patron dersom du sporenstreks fjerner det siste forslaget før andre melder seg. Jeg forlanger at du spiser kjøtt og drikker både kaffe og vin!” 🙂

Så nå har jeg funnet på noen mål som kanskje er mer i tråd med lesernes faktiske ønsker. Here we go …

Når jeg har nådd 100 % av målet om å skrive på halvtid, skal jeg lage en PODCAST med ukentlige sendinger, hvor jeg bl.a. snakker om teologi, historie og avisoverskrifter i kristenpressen.

Om jeg når 50 % av målet om fulltid, skal jeg gå pilegrimsleden fra Oslo til Nidaros i to økter, og sørge for kjetterske blogginnlegg og podcaster underveis.

Om jeg når 100 % av målet om fulltid, sverger jeg herved på følgende i all offentlighet (selv om Jesus har sagt vi ikke skal sverge, har jeg fått spesialtillatelse i dette tilfellet, hehe): Fra og med den datoen hvor 100 % ble nådd, skal det ikke gå mer enn ett år før neste versjon av filmen Asfaltevangeliet er ferdig.

Ok, det var jeg hadde på hjertet. Nå er det bare å gå inn på patron-siden min! 🙂

Facebook Comments
Liker du mine skriverier? Bli gjerne en patron!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?