MIN TRO – en personlig trosbekjennelse

Jeg har et positivt problem for tiden. Det er mange prosjekter jeg har jobbet med i mer enn 10 år, som nå er mer eller mindre ferdige. I teorien kunne jeg ha utgitt en bok annenhver måned neste år, men det ville blitt litt overkill og sannsynligvis ødelagt markedet for samtlige bøker. 🙂
Nå trengs det visdom til å posjonere ut det hele på rett måte, og i rett rekkefølge. Gud, gi meg visdom!

“Jesus VS kristendom”, som på mange måter er mitt livsverk, ble veldig tjukk. I bokform ville den blitt på 500-600 sider. Altfor mye, selvsagt, for da når jeg bare ut til visse nerder.

Mens jeg hadde skriveuke på Rondane tidligere i år, oppdaget jeg at boka egentlig var to bøker blandet sammen. Da jeg som et eksperiment hentet ut bok nr 2 fra manuset, fikk jeg nesten sjokk. For selv om jeg klippet herfra og derfra, og ikke hele kapitler eller deler, ble det en tydelig rød tråd i en helt “ny” bok. I tillegg til at den opprinnelige boka fikk langt bedre flyt.
Nesten gåsehud, og en enorm lettelse!

Så: Ut fra “Jesus VS kristendom” har jeg klipt ut boka med den foreløpige tittelen “Min tro – en personlig trosbekjennelse”.

Dette manuset er altså ferdig. Men jeg liker å få innspill fra mange “redaktører” før jeg sender inn til noe forlag. Det er alltid fint å ta stilling til motforestillinger i forkant, framfor i etterkant. Spesielt på partier som kanskje er en smule kontroversielle.

Og siden skribenter i disse tøffe bokbransje-tider må finne på finurlige tilleggsløsninger for å overleve, tenker jeg å slå to fluer i en smekk.

Jeg har nå opprettet en lukket fjesgruppe ved navn “Min tro”. Fra og med mandag 3. desember til slutten av februar 2019 kommer jeg der til å legge ut boka i sin helhet, fordelt på daglige innlegg.
Innleggene kommer ikke i kronologisk, men i passe tilfeldig, rekkefølge.

Med mindre du er en 10+patron, vil tilgang koste 250 kr. Du vil da også ha kjøpt et eksemplar av den fysiske boka og få den fritt tilsendt når den foreligger, samt at du har skaffet deg en plass på takkelista i boka (med mindre du gir beskjed om at du IKKE ønsker navnet ditt der).

Så er håpet at dere som blir med i gruppa engasjerer dere i kommentarfeltene noen ganger, og kommer med bånn ærlige innspill. Slik kan du også være med på å påvirke innholdet før det sendes av gårde til forlag i slutten av februar.

Selvsagt må du høytidelig love ikke å dele innlegg med folk utenfor den sekteriske fjesgruppa. Members only!

Om du er interessert, kan du bruke knappen under. Eller den sedvanlige vippsen: 94 12 36 34 (merk “Min tro”). Meld deg så på fjesgruppa, så blir du straks godkjent som medlem.
Facebook Comments
Liker du mine skriverier? Bli gjerne en patron!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?