Les den spennende fortellingen om ISMARK!

Jan Helge Lillevik er en bramann (må ikke forveksles med hinduenes Brahman) som jeg først ble ordentlig kjent med da han slo følge tvers gjennom hele Vidalen den gangen jeg gikk fra Oslo til Helvete (som ligger i Østerdalen).
På den samme turen ble han også med på å utforske Kverrvilljuvet, kjent fra Mikkjel Fønhus’ roman “Det skriker fra Kverrvilljuvet”. Her er et bilde han knipset av en fyr med høydeskrekk ved kanten av stupet.

Jan Helge har skapt seg et kult fantasy-univers, Ismark, hvor slavegutten Eirick er hovedperson. Under vår vandring gjennom Vidalen forklarte han konseptet. Jeg husker jeg tenkte i mitt stille sinn: “Dette bør bli en bestselger!” Og ikke minst: “Dette bør bli filmatisert!”

Ikke så lenge etterpå utga han første bok i serien – “Ismark: The Marked Boy” – på egenhånd.
Utgivelsen ble finansiert ved forhåndsbestillinger/crowdfunding.

Nå er Jan Helge snart klar med bok nr 2, nemlig “Ismark: The Golden Bond”. Som sist utgir han på egenhånd, og bruker IndieGogo for å få boka ut til folket.

Sjekk ut siden hans her, og forhåndsbestill den spennende fortsettelsen på sagaen om Eirick.

(Og har du ikke lest første bok i serien, kan den skaffes for en billig penge HER. Ellers kan du benytte deg av en av valgmulighetene på Indiegogo som gir deg tilgang til begge bøkene.)

Anbefales på det varmeste!

Liker du mine skriverier? Bli gjerne en patron!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?