Lanseringsfest for Kingdomkirken

Blant mine patroner og hovedsponsorer, er ildsjelene Fred og Tanja i Kingdomkirken. Førstkommende søndag har de åpningsfest for menigheten i Vestby.

I den anledning stilte jeg Fred noen spørsmål.

*

Hei Fred, du og kona startet nylig en menighet i Vestby. Hvordan har det gått så langt?

Det har gått over all forventning. Da vi startet med infosamlinger for nesten ett år siden, var det bare oss. Nå er vi en fin gjeng med folk som står sammen om å bygge denne menigheten. Og til søndag er vi klar for offisiell lansering. Det gleder vi oss veldig mye til!

Vestby har vel allerede en kirke, så hvorfor trengs en til?

I Vestby bor det ca. 17 000 mennesker, og det er over 400 000 som bor under 20 minutter unna med bil. Samtidig er det under 3% av disse som går jevnlig i noen kirke eller menighet. Så behovet er for nye menigheter er kjempestort!

Hva slags type menighet snakker vi egentlig om? Hva slags folk vil føle seg hjemme her?

Kingdomkirken er en fri og selvstendig menighet. Vi ønsker å være en kirke uten vegger. En kirke som ikke møter folk med fordømmelse, men med et budskap om nåde, forsoning og Guds ubetingede kjærlighet.
Kirken skal være et fellesskap fylt opp til randen av kjærlighet, omsorg, tro, seier og inkluderende åpenhet.
Siden de gode nyhetene er for alle, ønsker vi å inkludere alle typer mennesker. Vi digger mangfold og tror det er en grunn til at Gud skapte oss forskjellig.
«En kirke uten vegger, tro uten religion og kjærlighet uten fordømmelse.»

Dere har hatt samlinger litt forskjellige steder. Liker dere å variere lokalene litt, eller er dere på jakt etter et fast sted?

Foreløpig har vi fast tilholdssted i Rådhusgata 20 i Vestby sentrum, men noen søndager er stedet utleid. Da har vi samlingene på andre steder. Som f.eks. Kultursalen i Son.
Men vi trives veldig godt her i Vestby Sentrum. Salen er akkurat passe stor til at vi kan vokse litt til, det er et eget lekerom der og ikke minst en flott kafédel. Samtalene vi har over en kaffekopp etter møtet er en veldig viktig del av samlingene våre.

Hvordan ser du for deg Kingdomkirken om fem år?

Om 5 år har Kingdomkirken i Vestby vokst betydelig, både i kvantitet og kvalitet. Vi er kanskje fem til ti ganger så mange mennesker på gudstjenestene, det er mange flere som er aktivt involvert i kirkens arbeide og vi har delt de gode nyhetene om Guds nåde og ubetingede kjærlighet til tusenvis av mennesker.
Samtidig har vi klart å bevare den uformelle stilen og det gode fellesskapet.
Men om 5 år har vi også plantet menigheter flere andre steder.

Hva skjer nå på søndag?

På søndag, altså 7. oktober kl. 11:00, er det åpen lanseringsfest! Da skal vi feire at Kingdomkirken endelig er endelig er klar for offisiell lansering! På lanseringsfesten vil vi dele gode nyheter, litt om vår bakgrunn, DNA og visjon. Det blir lovsang, servering og feststemning!
Lanseringsfesten er åpen for alle! Dess flere som blir med og feirer lanseringen sammen med oss, dess bedre!
Ellers skal jeg hilse og si fra Tanja at med tanke på serveringen, setter vi stor pris på om så mange som mulig gir tilbakemelding om man kommer. Klikk gjerne «deltar» på Facebook-arrangementet vårt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?