Jeg vil ha bilder!


Foto: Karl Granli

Allerede begynner det å komme inn en del respons på “VEIEN”. Det er veldig hyggelig å få tilbakemeldinger! (Som regel, da.)

Ved utgivelsen av “Det mystiske ansiktet”, fikk jeg etterhvert bilder fra lesere som hadde knipset seg selv mens de leste boka, ofte sammen med stedsbeskrivelser og gjerne noen setninger om hva de syntes om teksten. Noen av bildene kan du se her.

Jeg håper at det samme vil skje med “VEIEN”! Vil du gjøre meg skikkelig glad i hverdagen, så send et bilde av deg selv med boka i hendene. Send på e-post hqfilm@gmail.com. Eller legg ut på fjesboka og tagg meg.

(Det er også en del bilder fra lesere av “Det mystiske ansiktet” som jeg har klart å rote bort. Finner du ikke bildet ditt på siden jeg linket til, så send det gjerne på nytt, så legger jeg det ut der.)

Har du ikke skaffet deg “VEIEN” ennå, kan du gjerne bestille direkte fra forlaget.

Facebook Comments
Liker du mine skriverier? Bli gjerne en patron!

2 thoughts on “Jeg vil ha bilder!

  1. Skulle gjerne gitt deg bilder, men Tone tok med seg boka (etter at jeg hadde lest den), og den må ha vært svært spennende for hun tok den med seg i badstua. Der det var så varmt og fuktig at limet smeltet og boka gikk i oppløsning. Det har jeg dessverre ingen bilder av 🙂
    Men takk for fin bok, og for noen fine fortellinger om hvordan det gikk med en og annen person som er kort omtalt i NT 🙂

    • Hehe, hadde vært stilig med bilde av en oppsmuldra bok i en badstue! 🙂 Hyggelig at du likte boka!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?