Hipp hurra!


Foto: Karl Granli

Da er det straks avspark på fotballens nasjonaldag, og jeg vil bare benytte anledningen til å ønske dere alle en fin 17. mai og langhelg!

For dere som trenger en alternativ tekst til “Ja, vi elsker”, finner dere det på side 42 i “Og det MENER jeg”. Boka er på tilbud i forbindelse med at det åpner post i butikk her i Bondegokk. Dessverre vil du som benytter deg av tilbudet ikke få boka før neste uke, men da har du et helt år å øve på den nye teksten.

Det har vært en spesiell uke for min del, preget av at jeg ikke har vært frisk. Det er mye styr for tiden, og nå tok det knekken på meg noen dager. Men jeg er oppe på beina igjen (ish), og ser alle utfordringer i trynet mens jeg synger høyt med Mike Scott i The Waterboys:

“And whatever needs to happen
Let it happen, let it be
Through all I am protected
Grace is effected
Over me”

Og apropos Mike Scott, her er lillebror og jeg avbildet sammen med fyren for noen år siden (han syntes det var så stor stas å få stå sammen med oss, så vi lot ham få lov):

Hva lillejenta og jeg skal finne på i morgen, er faktisk ikke helt bestemt ennå. Vi tar det litt på sparket. Dette er nemlig første året hvor det er frivillig å gå i barnetoget, og det eneste hun er fast bestemt på, er at hun ikke skal det. 🙂
Så da får vi se hvor vi ender opp. Telttur, kanskje?

GOD 17. MAI!

Liker du mine skriverier? Bli gjerne en patron!

One thought on “Hipp hurra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?