Helg!


Foto: Jan Luneborg

Da ære helg, gitt.

Det har vært en uke preget av …

lillejentas Halloween-glede. Den skumle lille prinsessen skaffet seg et godt lager med godteri som bør holde noen lørdager framover.
Registerer at enkelte fjesvenner protesterer veldig mot Halloween på Facebook, og det må dere jo få lov til. Men jeg må bare ærlig si at ordbruken i enkelte av protestene som er religiøst motivert, skremmer meg langt mer enn noen utkledde kids.

Selv følte jeg meg litt som Thomas André-figuren til Harald Eia, der jeg hadde forberedt meg ved å kjøpe inn noen tonn godteri, og kun fikk tre kids på døra hele kvelden, nemlig min egen datter og hennes to venninner, alle i følge. Ringvoll Senter er visst litt utenfor allfarvei, selv på Ringvoll.


glede over Asia Bibis frifinnelse (Bibi-saken er direkte skammelig for Pakistan, og man har jo fulgt den i spenning i en del år nå), samt bekymring for hvordan det går med henne videre.
Som Abid Raja sier: FÅ HENNE HIT! (Hvis hun vil, da.)

gjennomgang av den trykkeklare filen til “Veien”. Boka trykkes mandag. (Kan bestilles NÅ!)

jobb med oppfølgeren, “Veien 2”. Må få inspirasjonen fra Ponza ned på papiret mens den er fersk!

gjennomgang av en del B-filmer om apostelen Peter, i jakt på inspirasjon til min egen Peter-avslutning i “Veien”-serien. Men ikke mye å hente i disse filmene, gitt. De kjører et trygt og gammelt konsept, hvor Peter sitter fengslet mot slutten av sitt liv og tenker tilbake, før han så til sist blir korsfestet. Ja, også er det som vanlig noen soldater som blir forelsket i kristne slavinner og dermed må ta et valg, da. Oppskriftene fra Quo Vadis? og Ben Hur er tydeligvis for gode til at noen gidder å prøve seg på nye supper. Men jeg får vel se om jeg klarer å finne noen andre ingredienser, siden disse variantene er fortalt minst hundre ganger før.

noen slåsskamper med den masete avguden Mammon, men desto større takknemlighet til dere patroner.

flikking på “Jesus VS kristendom”. Legger ut del 3 av boka (som totalt har fem deler) i sin helhet for dere patroner den nærmeste tiden, fordelt på en rekke blogginnlegg. Si i fra om du er patron og ikke har fått det magiske passordet til disse innleggene.

Ja, det var vel i grunnen det for denne gang. FORTSATT GOD HELG, GODTFOLK!

Litt helgemusikk til sist (SKRU LYDEN HØYT!):

Facebook Comments
Liker du mine skriverier? Bli gjerne en patron!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?