Fin helg!

Det var en begivenhetsrik helg. Ikke alt er verdt å snakke om, deriblant en viss fotballkamp. Men la oss nå fokusere på det positive:

Fredag var jeg på den såkalte Terrassefestivalen, et årlig hageselskap i idylliske Svelvik, med hyggelige folk og live-musikk og grillings.

Det ble rett og slett moro helt til morgenkvisten, men takket være noen kaffekopper ble jeg funksjonell innen jeg ankom konfirmasjonen til selveste Frøy på lørdagen! (Eller “voksenfesten”, som er bedre å kalle det, siden verken Den norske kirke eller HEF eller noen andre institusjoner var iblandet.) Søvn er oppskrytt!

Hyggelig å se flere fra Mariannes familie igjen (og Frøys familie på motsatt side). Er glad vårt brudd har vært såpass intrigefritt at denslags er uproblematisk. Veldig bra folk!
(Hyggelig å se mutter og fatter og lillesøster og svoger og svigerinne og diverse onkelbarn der også, da. Ganske grei gjeng, det også!)

Nydelige Frøy holdt en meget fin tale! I den sa hun bl.a. at noe av det hun savnet ved at jeg ikke lenger bor i samme hus, var at ingen lenger spurte henne: “Har du tyggis, eller?” 🙂

Som mange andre talere var inne på: Tiden går fort, klisjeen tro. Føles bare som kort tid siden dette bildet ble tatt:

Av gamle minner fra årene jeg har fått være bonuspappa for Frøy, vil jeg dra fram en av de kuleste rocketekster ever, som Frøy skrev og fremførte da hun var bare syv år. Et uforglemmelig live-øyeblikk (og jeg har hatt MANGE).
Værsågod, her er “Trollsparkeren Jesus” av Frøy:

Det var en gang et skummelt troll
Men Jesus sparka det rett i magen

Jesus liker råkkenråll
Og Han kan spille gitar

Peter var en menneskefisker
Men han likte også laks
Ja, han elsket laaaks!

*

Yepp. Da har det blitt mandag. Denne mandagsmorgenen kommer med et lass av ganske store utfordringer i Davids liv. Glad det skal mye til å knekke en gammel traver, og for at jeg har en tro på at ALT ER MULIG.

For dere patroner, som hjelper med å gjøre byrder mindre, vil det denne uka bli fortsettelse på min lange serie om “sakramentalismen”. Skal blant annet komme inn på det ømfintelige emnet dåp, som jeg ikke har skrevet om på mange, mange år.
Pluss at dere skal få følge Georg videre på tur. Denne uka går ferden fra Vassfaret til Amsterdam.
Det blir også enkelte andre godsaker forbeholdt dere patroner. Vent og se.

Ellers vil jeg nevne at det fortsatt er noen dager igjen av spesialtilbudet på Og det MENER jeg!

ØNSKER DERE ALLE EN FEIDENDE FLOTT UKE!

Liker du mine skriverier? Bli gjerne en patron!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?