Ferie (ish)

Nå skal jeg ha to ukers ferie med lillejenta. Planen er å tilbringe noen dager hjemme først, før vi så setter kursen et eller annet sted. Imens skal et tysk vennepar låne leiligheten her.

Hvor vi drar er ikke helt bestemt ennå. Men vi har telt. Og bil (dersom det ikke regner, vel å merke, siden vindusviskermotoren er herpa, hehe).

Finnskogen? Sverige? Vassfaret? Nordmarka? Me får sjå, me får sjå, vi tar det litt impulsivt.

Eller kanskje noen andre har geniale ferietips som er både lavbudsjett og barnevennlige? Kommentarfeltet er i så fall deres!
(Forøvrig flørter vi med ideen om å gå Norge på tvers i august, siden Vic er inspirert av Villmarksjenta og har drømt om en slik tur i et helt år.)

*

Lillejenta har fått løfte om at pappa ikke skal jobbe i ferien. Vi skal ha mye konsentrert leketid sammen! Siden jeg ikke kom helt i mål med alt jeg skulle vært i mål med, får jeg heller snike til meg noen timer bak dataen når hun ikke merker det, som f.eks. på natten. Hysj, ikke si noe!
Heldigvis finnes det noe som heter kaffe. Og jeg har denne fine koppen, som jeg fikk i julegave:

Forøvrig trenger jeg flere oppdrag etter at disse ukene er til ende. Om noen har noe som må skrives, språkvaskes, korrekturleses eller oversettes (fra engelsk, dansk, svensk), så ta kontakt på hqfilm@gmail.com.
Som nevnt i mitt livsregnskap, kan oppdragsgivere “utnytte” min nåværende situasjon og få ekstremt gode priser ved forskuddsbetaling. De behøver ikke ha dårlig samvittighet for det, for det blir en win-win slik tingenes tilstand er.
Om noen år er jeg dritdyr, så benytt sjansen nå! 🙂

*

Siden noen lurer: Bloggen forblir åpen for alle, selv om det innimellom vil komme enkelte innlegg som kun er for patroner. Jeg lover at det maks vil være snakk om en tredjedel av innleggene sånn i det store og hele.
OBS! Hvis noen patroner ikke har fått passordet ennå, si ifra!

*

En annen ting som står på programmet den nærmeste tiden, er mitt første legebesøk siden flått-bittet for noen år tilbake. Har den siste tiden slitt med skikkelig ekkelt hjerteflimmer, og slikt bør nok sjekkes. (Her i bloggen får du alle detaljer av Davids liv, hehe!).
Selv om jeg har blitt flink til å bekjempe stress, har det blitt litt mye i det siste, og jeg mistenker at flimmeret bare skyldes det. Som mannfolk flest har jeg googlet mye før jeg har bestemt meg for legebesøk, og googlingen har for en gangs skyld vært litt beroligende. Har skjønt at det jeg opplever er ganske vanlig blant overarbeidede folk som er eldre enn de tror.
Likevel: Lege skal besøkes. Sånn for sikkerhets skyld.

Og kanskje jeg bør være litt mer forsiktig med kaffen enn tenkt …

*

Én ting til: GRATULERER MED DAGEN TIL FRED JOHAN ØDEGÅRD, pastor i Kingdomkirken, en av denne bloggens trofaste sponsorer. Måtte dagen bli fin, gode mann!

UPDATE: Og jammen blir patron Lise Erøy 40 år i dag også! GRATULERER!!!

2 thoughts on “Ferie (ish)

 1. Du vet kanskje dette fra før, men det vet ikke jeg at du vet, så:
  Med nøkkel til Turistforeningens hytter (forsikring) i baklomma, og telt som hovedovernatting, er vel noe av det rimeligste. Da bestiller man ikke hytte, men kan i nøden ta inn selv om hytta er opptatt/bestilt – og man kan bestille hytte hvis den er ledig. Og det er proviant der som man betaler så snart man kommer seg i banken/nettbanken dersom man er tom for mat. Helst bruker man sitt eget.
  Det er en del dyrere med overnatting hvis man ikke er medlem, men man er velkommen i nøden… 🙂 .
  God ferie!!

  • Jepp, jeg har god erfaring med Turistforeningens mange hytter! Om vi ender opp med å gå Norge på tvers senere i sommer, er det faktisk en hytte for hver eneste dagsetappe (8 dager), hvorav tre av dem betjent, noe som gjør at man kan reise mye lettere bagasjemessig.

   God ferie til deg også! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?