Dyrevokter, gavmild kjendis og tusenfryd-tester

Da er det Victoria-og-pappa-dager. De siste dagene har jeg vært dyrevokter for en geopard og en gavmild kjendis som måtte på sykehuset etter at han stagedivet som Mira Craig på et nødhjelpsseminar.
Bare sånn for å nevne noe.
(La meg da også nevne at manus og regi på lekene i hovedsak styres av den minste av oss. Det er ikke noe galt med fantasien der i gården, foråsirresånn.)

Onsdag syntes vi det ble litt for varmt, så vi tok rett og slett en tidsmaskin tilbake til vinteren 2014 for å kjøle oss litt ned. Det er forklaringen på bildet over.

Ellers kan det hende at forklaringen er at jeg som vanlig ikke har bilder fordi mobilkameraet er vræk, og at vi egentlig benyttet oss av to gratisbilletter til Tusenfryd, og hadde en fin (og VARM!) onsdag der. I så fall kan det også hende at lillejenta fikk dilla på Tors hammer, altså den eventyrferden inni fjellet med 3D-briller, og at hun fikk så skikkelig dilla at vi tok den turen rundt femten ganger.
Det kan hende at vi fikk med oss litt andre ting også, deriblant burnout-show med italienske stuntment og Sjefen over alle sjefer, som lå på to hjul både i svingene og rett fram – og at det var stor stas!

Uansett, når det gjelder manglende bilder, blir det snart andre boller. Den levende legenden Roy Dstroy har nemlig en mobil med kamera til låns. Så fort jeg får somla meg til å hente den, blir det oppdaterte bilder og farger i innleggene mine.

*

Som jeg forklarer i beskrivelsen av bloggen, vil det variere fra uke til uke, måned til måned, hvilke innlegg som ligger ute. Innlegg slettes ikke som før, men noen tar seg pauser på grunn av mitt behov av å sortere alle disse jernene i ilden i større grad enn tidligere.

Av egne prosjekter vil følgende tre ting være i fokus den neste tiden:

Litt finpuss på “Veien”, som har aller siste deadline 1. august, og som skal ut på Hermon Forlag første uka i oktober.

Pushing av “Og det MENER jeg!” (Vil du sikre deg et eks av førsteopplaget, bør du være rask. Prisen er 249 inkludert porto, og det kan du fyke over på Vipps 94 12 36 34. Husk å oppgi adressen din.)

Ferdigstillelse av “Syv byer og en øy”. Planlegger ytterligere en tur til Patmos før høsten kommer, og ønsker da å sette siste punktum på manuset der nede. Er på jakt etter noen som kunne tenke seg en logo bak i boka sammen med Tyrkiareiser.

I forbindelse med denne boka, blir det en del innlegg om “endetid” og apokalypser og denslags. Siden disse innleggene vil servere uferdige og interne tanker som jeg ikke er helt komfortabel med å spre til alt og alle, vil kun patroner kunne lese dem.
(BTW, om du er patron og ikke har fått det magiske passordet som åpner alle innlegg, så gi beskjed! Husk at du også er velkommen til å joine den lukkede Facebook-gruppa Kjære patroner.)

Når siste finpuss på “Veien” er levert og et godt tredjeutkast av “Syv byer og en øy” er i havn, vil bloggen få et hamskifte igjen.

*

Det var dagens praktiske opplysninger. Nå – tilbake til ferie med lillejenta! 🙂

(Forresten, tusen takk til Ellen N. og Paul S., som ga bloggdriks merket “Feriepenger”. Takk Gud for sånne som dere. Folk, ass!)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?