Bøker

OG DET MENER JEG! (2018)

Boka er en samling utvalgte blogginnlegg fra de siste ti årene. I tillegg inneholder den fortellingen “De ondes problem”, tidligere utgitt som mini-bok på Hermon Forlag i 1997.

Her er baksideteksten:

Er amarone en kristen vin? Hvorfor mener Davy Wathne at det ikke er fullt så ille at ateistiske fotballspillere filmer litt? Er julekonserter grunnen til at mange norske artister aldri leser aviser når det nærmer seg jul? Er Eirik Jensen egentlig skyldig? Hva MENER David Åleskjær om homofili, samboerskap, Israel og abort? Er det sant at Santa Lucia dreit oppi lia? Funker det å ta autoritet over kjøttboller i bønn? Blir Roar snart frelst? Kommer Jan Aage Torp og forfatteren til å ta flere kopper kaffe sammen?

Dette er bare noen av spørsmålene du ikke får svar på i denne boka.

Ønsker du et eksemplar, kan du fyke over 249 kroner (som inkluderer porto) til Vipps 94 12 36 34. (Husk å oppgi adresse!)

DET MYSTISKE ANSIKTET (2016)

Mikkel er en svært så frikirkelig Frelsesarmé-soldat in spe som drømmer om å starte armeens første metal-band. Faren Trym er hans rake motstykke, en katolsk munk. Til tross for sine mange uenigheter har de to et unikt far-og-sønn-forhold, og skal nå på tur til Torino sammen for å se det berømte kledet som noen tror er selveste Jesu likklede.
Med på turen er også Veronika, som Mikkel har et godt øye til, i tillegg til et større følge av munker. Enkelte i reisefølget bærer på skumle hemmeligheter, noe som fører våre venner opp i en rekke hendelser i Italia. Hendelsene har dessuten tilknytning til et gammelt mord på Finnskogen og den svært syke Cannelita, som holdes fanget i en jordkjeller.

Boka får du for 179 krVIPPS 94 12 36 34. (Igjen, husk å oppgi adresse! Og tittel på boka.)

Har du ikke Vipps, kan du bestille boka fra forlaget eller en annen nettbokhandel.

Boka kan også kjøpes som e-bok HER.

REGNET SOM ALDRI KOMMER (2010)

En oppbyggelsesbok for kristne, hvor forfatteren stiller flere viktige spørsmål. Er hele vår vekkelsesmentalitet et hinder for at flere kan komme til tro? Er våre bønner om “regn” bare en unnskyldning for ikke å lytte til Den hellige ånd som bor i oss?

Boka er dessverre helt utsolgt. Men du kan få teksten på PDF-fil for kr 50. Du kan bruke samme VIPPS her som på de andre. Oppgi e-post-adresse og boktittel.

uteliv
UTELIV (2009)

David Åleskjær og fotograf Jan Luneborg tar oss med gatelangs på en spesiell byvandring i boka Uteliv. Vi går forbi dem hver dag. Knekk i knærne, bøyd hode og en sliten kopp fra 7-11. Gamle trekkspill og lidende ansikter bak bilder av små barn langt, langt borte. Han tar oss med under bruene, til Oslo S og til benkene og oppsøker folk vi ellers ikke snakker med. Kanskje vi gir dem en slant på veien gjennom byen, eller vi bare ignorerer dem som et slitsomt innslag i bybildet. Men hvem er de? Og hvordan havnet de der de er i dag? Hvordan ser de på oss som går forbi, og hva tenker de om livet sitt? David Åleskjær og fotograf Jan Luneborg har det siste året møtt disse menneskene. På sine egne premisser får de fortelle. Boka kan lære oss noe om hvordan vi ser på oss selv og andre.

Boka skal du få helt gratis av meg. Men jeg vil gjerne ha penger for porto/konvolutt. 55 kroner for en bok, 95 for to.
Samme VIPPS. Oppgi tittel, antall og adresse.

Skulle du ønske et større antall bøker for bruk i skolesammenheng eller lignende, er det mulighet for å komme innom og hente en bunke. Ta kontakt på hqfilm@gmail.com, så avtaler vi nærmere tidspunkt.