Bøker

DET MYSTISKE ANSIKTET (2016)

Mikkel er en svært så frikirkelig Frelsesarmé-soldat in spe som drømmer om å starte armeens første metal-band. Faren Trym er hans rake motstykke, en katolsk munk. Til tross for sine mange uenigheter har de to et unikt far-og-sønn-forhold, og skal nå på tur til Torino sammen for å se det berømte kledet som noen tror er selveste Jesu likklede.
Med på turen er også Veronika, som Mikkel har et godt øye til, i tillegg til et større følge av munker. Enkelte i reisefølget bærer på skumle hemmeligheter, noe som fører våre venner opp i en rekke hendelser i Italia. Hendelsene har dessuten tilknytning til et gammelt mord på Finnskogen og den svært syke Cannelita, som holdes fanget i en jordkjeller.

Boka kan du bestille direkte fra forfatteren ved å fyke over 179 krVIPPS 94 12 36 34. Husk å oppgi adressen din, og si gjerne ifra dersom du vil ha en krusedull i boka, f.eks. “God jul” til tanta di eller noe.
Jeg sender dessuten med et gratiseksemplar av “Uteliv” på kjøpet.

Har du ikke Vipps, kan du heller bestille boka fra forlaget eller en annen nettbokhandel.

Boka kan også kjøpes som e-bok HER.

uteliv
UTELIV (2009)

David Åleskjær og fotograf Jan Luneborg tar oss med gatelangs på en spesiell byvandring i boka Uteliv. Vi går forbi dem hver dag. Knekk i knærne, bøyd hode og en sliten kopp fra 7-11. Gamle trekkspill og lidende ansikter bak bilder av små barn langt, langt borte. Han tar oss med under bruene, til Oslo S og til benkene og oppsøker folk vi ellers ikke snakker med. Kanskje vi gir dem en slant på veien gjennom byen, eller vi bare ignorerer dem som et slitsomt innslag i bybildet. Men hvem er de? Og hvordan havnet de der de er i dag? Hvordan ser de på oss som går forbi, og hva tenker de om livet sitt? David Åleskjær og fotograf Jan Luneborg har det siste året møtt disse menneskene. På sine egne premisser får de fortelle. Boka kan lære oss noe om hvordan vi ser på oss selv og andre.

Boka skal du få helt gratis av meg. Men jeg vil gjerne ha penger for porto/konvolutt. 55 kroner for en bok, 95 for to. Bruk Vipps 94 12 36 34, og oppgi adressen din, så er bok/bøker straks på vei.

Skulle du ønske et større antall bøker for bruk i skolesammenheng eller lignende, er det mulighet for å komme innom og hente en bunke. Ta kontakt på hqfilm@gmail.com, så avtaler vi nærmere tidspunkt.

REGNET SOM ALDRI KOMMER (2010)

En oppbyggelsesbok for kristne, hvor forfatteren stiller flere viktige spørsmål. Er hele vår vekkelsesmentalitet et hinder for at flere kan komme til tro? Er våre bønner om “regn” bare en unnskyldning for ikke å lytte til Den hellige ånd som bor i oss?

Boka er dessverre helt utsolgt. Men du kan få teksten på PDF-fil for kr 50. Bruk VIPPS 94 12 36 34 og oppgi e-post-adressen din. (Er du en patron skal du selvsagt ikke betale noe som helst.)