Endringer i bloggen!

Fra og med nå blir cirka 50 % av innleggene i denne bloggen kun tilgjengelige for patroner. Alle som blir patroner, får tildelt det magiske passordet som åpner alle innlegg.

Fortsatt vil det komme hyppige dagbok-innlegg som er åpne for alle!

Men “dypdykkene” vil fra nå av være lukkede. Det gjør også at jeg kan tillate meg å tenke høyt om en del ting; legge ut ferske tanker/tekster som jeg (foreløpig) ikke er komfortabel med å legge ut i all offentlighet.

*

Dere patroner kan nå for tiden lese mine tanker om det jeg kaller det magisk-sakramentale. Jeg får allergisk utslett av floskelen om at kirken skal “forvalte ord og sakrament”, for jeg tror aldri det var meningen at kirkens oppgave skulle defineres slik.
Forsøker å begrunne dette i en lengre tankerekke, som på mange måter utgjør den mest radikale delen av min teologi.

Føl dere fri til å komme med deres hjertens meninger og kraftige motforestillinger i kommentarfeltene! Jeg er ikke hårsår! (Jeg har nylig barbert hue!)

Ellers kan patroner også lese om Georg for tiden. Hittil ligger følgende episoder ute: Georg i Urtegata (akkurat den er tilgjengelig for alle), Grågås ved Bagn, Tjuvhanshola, Vassfar-Kåre og Hølersetra.

Opprinnelig begynte det hele som en slags rammefortelling i “Apasjer” (som snart er ferdig), men den har siden blitt sparket ut av det øvrige manuset. Så nå lever teksten sitt ensomme liv her i bloggen. Georg kommer inntil videre til å fortsette å oppsøke steder han har lest om i bøkene til Ingvar Ambjørnsen og Mikkjel Fønhus, samtidig som han sliter med sitt, stakkar.

Georg er ikke meg. Men fyrens livsopplevelser ligger ganske tett opptil mine egne, og alle stedene han besøker har jeg selv besøkt.

Yepp! Vil du bli patron og få tilgang til alle lukkede innlegg, så vit at det ikke behøver å koste mer enn åtte kroner i måneden. Du får passordet tilsendt på e-post få timer etter at du har registrert deg på Patreon.

Liker du mine skriverier? Bli gjerne en patron!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?