Berlingo til salgs

Utenfor står det en Citroen Berlingo som jeg gjerne vil bli kvitt.

På tur hjem fra Sverige med lillejenta, opplevde vi at all motorkraft forsvant rett før vi kom hjem, og vi trillet de siste femti meterne inn på parkeringen her.
Har ikke vært på noe verksted med den, men bilkyndige folk som har hørt på motoren når jeg forsøker å få liv i bilen, mener det er registerreima som har røket. (Da kan man snakke hell i uhell, siden den i så fall må ha røket akkurat idet vi nærmet oss hjemkomst etter en tur på over 40 mil!)

Hastigheten var på rundt 50 km/t da det skjedde, så sannsynligvis har det ikke skjedd så mange andre store skader. MEN: Vindusviskermotoren er også ødelagt, og det trengs nye viskere.

Dette blir litt styr å ta tak i for en som ikke har peil på bil, så jeg velger å selge hele greia som den er. Om du har lyst på en Berlingo som har gått 126556 km/t (reg nr LS 63322), så er den din for kun 7500 kroner.

Selges altså “as is”, og jeg går ikke god for noe som helst. Men den har gått som en kule helt fram til dette skjedde, og den tidligere eieren (Mariannes bestefar) var en samvittighetsfull sjåfør, så bilen er pent brukt.

Berlingoen står på Ringvollsenteret i Hobøl. Send e-post til hqfilm@gmail.com om du er interessert.

Facebook Comments
Liker du mine skriverier? Bli gjerne en patron!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Why ask?